Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 29
Jas Nikola Elenov (Zizi) Clen na navivackata grupa Lozari pottiknat od nevistinitite obvinuvanja od strana na licnosti koi duri i nemaat hrabrost da go otkrijat svojot identitet resiv vaka javno da im se obratam i da ja kazam vistinata koja tie mnogu dobro ja znaat.
Gospodo od KK Feni , ste mi dale pari da otvoram kafic kolku velkodusno samo uste da e vistinito. Nizok udar, sekoja cest no barem si go pokazavte vistinskoto lice. Vistina e, vi pobarav sponzorstvo vo imeto na organizatorite na "Kavdareckiot Rok Fest" od koj jas bev eden i toa ne e tajna. Toa go znaat lugeto koj bea vo organizacijata kako i sumata od 150 evra. Uste togas mi bese cudno sto ne sakavte da go ima FENI na plakatite kako sponzor so obrazlozeni: da ne se stvara revolt kaj vrabotenite. Pa licnosta A.A mi gi dal od negoviot dzep isto kako sto ni gi kupi poklon tapanite i televizorot za navivackata grupa LOZARI pa potoa so pravo si gi pobara nazad-MIZERNO! Nisto i ne me cudi covekot ne e od tuka moze tamu takov e i redot. Pa zatoa prasuvam oti ne go znam dobro redot dali treba da go vratam sponzorstvoto sto ke mi bide osobena cest i zadovolstvo da mu go vratam i toa od mene licno ako e takov redot
Sum "baral" da me vrabotat vo FENI-SMESNO! NEMAM KOMENTAR! Berberlkot mi ode a i nivata vaa godina fala bogu bogata zetva.
Cista mi e dusata gospodo nemam sto da krijam i od kogo da se sramam ova e vistinata i vie dobro znaete. A toj sto gi pisuva ovie lagi jas dobro go znam i neka mu stojat na CEST ako znae sto znaci toa, i gospod neka i e na pomos na taa sitna prodadena dusa zosto ocigledno i treba.
FENI I DA NE RABOTE KOSATA PAK KE RASTE JAS PAK KE STRIZAM A KADE KE BIDES TI???! Na koj konj ke javas TROJANECU!!
Синоќа бевме на состанок и издејствувавме да Зизи се обрате и да си ја каже вистината што и како било и да нема забуни дека он наводно земал пари во име на навивачката група Лозари Кавадарци.Денеска ќе одиме на утакмица сите заедно и ќе го бодриме нашиот тим а после оваа утакмица ќе седниме на маса со кошаркарите да они си ги кажат своите мислења и дали они не посакуваат на трибина.:smir: