deca ja predja se javi i ve prasa so prajte,dali go delite kavadarci.vas umot ne vi ide pa sea pocnate i kosarkarite da gi mesate u seto voa.prekovic e celo vreme so mene i ja najubavo znam dali on nesto lafel i so lafel.nogu gomna pocnujte da jadite,i izgleda ima nesto u seto voa so se lafe po gradot.sakate li davi kazam so tocno vikat kosarkarite?ni sme plateni da igrajme i treba da si gi zarabotime parite cesno i posteno,a ako treba i u prazna sala ili samo ti bidi tamu (mislam na mene).ostavite gi na mira oti oni specijalno se spremat za u sreda,toa mozam da vi go potvrdam oti na nekoj nacin i ja ucestvuam u seto toa so nekoi dvd od utakmici na lions,i znam deka oni ce jadat zivi deca u sreda.a vi samo produzite da jadite gomna bez vrska.vaka kaa so ojte ce se rasturite i kaa navivacka grupa.vi reku oti nemam vreme za vakvi raboti ama vi stvarno preterujte.mu kazav na toni neknja deka kao sakate ima nacin vi da si navivate za kosarkarite akogi cenite stvarno.zavrti gi naopaku znaminjata,vikajte gi igracite po ime i navivajte za vas i za niv.upravite idat i si odat.