- Член од
- 4 март 2008
- Мислења
- 123
- Поени од реакции
- 0
feni se sampioni
de videte go klipov...
Кога бевме да ги пречекуваме во Неготино, излева Емил од автобусот и вика на цел глас: Ги еб.вме на сред Струмицааааа и се дере каа ненормаленАбе браво што правете екипа...И сакам да ми одговорете на прашањето дали Доналд останува и другата сезона со вас?Срце ме боли кога ви ги гледам клиповите,100 пати подобро да не победивте уште во Кавадарци така со солзи гледам како на сред СТРУМИЦА го дигате ПЕХАРОТ...Но останав до крај да и дадам аплауз и на нашите а и на вашите...Ама тоа е тоа,не може да се бега од реалноста бевте подобри судиите ви дадоа 3-4 топки и то...Сепак според мене заслужено шампиони цела сезона игравте на ниво,и ајде со среќа за другата сезона и се надевам дека ќе направите подобар тим од овој сега..:helou:
Се вика Илија ( чи илето) и е главен секретар во Фени... мислам на клубот.Лозар со тапија да те питам нешто:овој еден нисок ко ретардиран е на клупата на фени е се со костум и на овој клипот во ресторантот кога славите со пехарот шо е како се вика и од каде е ?
фала. така сакав да знам само чисто информативно,оти го глеам секоја утакмица скока како луд од радост.Тоа е тоа.XooX немора да ме провоцираш се помирих со поразо сношти,одам саа за скопје да гледам беласица.Се вика Илија ( чи илето) и е главен секретар во Фени... мислам на клубот.
ауу братче ај престани да плачис бре даааааааа. Немозам да ве гледам веке досадни све. Волку топки ни земаа воа ни направиа ноа ни направи. Титулата купена била :kesa: ... . ако сакате да плачите одите плачите на васиот форум тука ни славимеАбе браво што правете екипа...И сакам да ми одговорете на прашањето дали Доналд останува и другата сезона со вас?Срце ме боли кога ви ги гледам клиповите,100 пати подобро да не победивте уште во Кавадарци така со солзи гледам како на сред СТРУМИЦА го дигате ПЕХАРОТ...Но останав до крај да и дадам аплауз и на нашите а и на вашите...Ама тоа е тоа,не може да се бега од реалноста бевте подобри судиите ви дадоа 3-4 топки и то...Сепак според мене заслужено шампиони цела сезона игравте на ниво,и ајде со среќа за другата сезона и се надевам дека ќе направите подобар тим од овој сега..:helou:
fala druze za cestitkite!podobar rodenden ne mozev ni da imam.pozdrav! FENI SAMPIOOOON DVOJNA KRUNAAAAСреќен роденден XooX!!!
Фала на сите кои искрено ни честитаа.
И де престаните да ги лафите тиа судиите, правеа глупости ама и двете екипи беа оштетени, ај малку повесело може ли, плус и на Мачка му беше роденден вчера.