Фан Клуб : Фени Индустри

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Најискрени честитки кавадарчани..уживајте во титулата...

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Абе браво што правете екипа...И сакам да ми одговорете на прашањето дали Доналд останува и другата сезона со вас?Срце ме боли кога ви ги гледам клиповите,100 пати подобро да не победивте уште во Кавадарци така со солзи гледам како на сред СТРУМИЦА го дигате ПЕХАРОТ:tapp: ...Но останав до крај да и дадам аплауз и на нашите а и на вашите...Ама тоа е тоа,не може да се бега од реалноста бевте подобри судиите ви дадоа 3-4 топки и то...Сепак според мене заслужено шампиони цела сезона игравте на ниво,и ајде со среќа за другата сезона и се надевам дека ќе направите подобар тим од овој сега..:helou:
Кога бевме да ги пречекуваме во Неготино, излева Емил од автобусот и вика на цел глас: Ги еб.вме на сред Струмицааааа и се дере каа ненормален :vozbud: аууу се изнадигав се изнабакнував на пехарот. Ова ке го памтам цел живот :vozbud:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Тој емил е покварено педерче невидено.Се моли на судиите а кога ке му кажат дека ке му судат техничка право се прави невин.А и да само уште едно:НЕМА ПОЈМА ОД КОШАРКА! Да знаете.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Лозар со тапија да те питам нешто:овој еден нисок на клупата на фени е се со костум и на овој клипот во ресторантот кога славите со пехарот шо е како се вика и од каде е ?

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
blagodarenie na toj covek ti so go vikas reterdiran vie sega se nervirate sto nemate titula.toa ti e pricina plus toj covek da te nervira uste poveke!!toj covek ja vrati kosarkata vo kavadarci.on e pretsedatel na sindikatot na feni industri i covek koj ja donese portokalovata boja vo nasitot grad.sega energie NO.1 sto ke imas da kazes za ove informacii.kako sega ke gledas na eden obicen covek od kavadarci koj mnogu napravi za nasiot grad ?????

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Лозар со тапија да те питам нешто:овој еден нисок ко ретардиран е на клупата на фени е се со костум и на овој клипот во ресторантот кога славите со пехарот шо е како се вика и од каде е ?
Се вика Илија ( чи илето) и е главен секретар во Фени... мислам на клубот.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Незнам што да кажам луѓе синоќа во Кавадарци беше лудило вакво нешто досега немам видено се славеше буквално цела ноќ.Најпрво да има се заблагодарам на искрените честитки за освоената титула од екипа со Маркус,Христов,Струмикс,Димитар и компанија навистина ми е жал ама сепак еден требаше да победи инаку кој има клипови слики од синоќа нека постира да има ја доловиме атмосверата на другите од Кавадарци.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Се вика Илија ( чи илето) и е главен секретар во Фени... мислам на клубот.
фала. така сакав да знам само чисто информативно,оти го глеам секоја утакмица скока како луд од радост.Тоа е тоа.XooX немора да ме провоцираш се помирих со поразо сношти,одам саа за скопје да гледам беласица.

Член од
25 мај 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Абе браво што правете екипа...И сакам да ми одговорете на прашањето дали Доналд останува и другата сезона со вас?Срце ме боли кога ви ги гледам клиповите,100 пати подобро да не победивте уште во Кавадарци така со солзи гледам како на сред СТРУМИЦА го дигате ПЕХАРОТ:tapp: ...Но останав до крај да и дадам аплауз и на нашите а и на вашите...Ама тоа е тоа,не може да се бега од реалноста бевте подобри судиите ви дадоа 3-4 топки и то...Сепак според мене заслужено шампиони цела сезона игравте на ниво,и ајде со среќа за другата сезона и се надевам дека ќе направите подобар тим од овој сега..:helou:
ауу братче ај престани да плачис бре даааааааа. Немозам да ве гледам веке досадни све. Волку топки ни земаа воа ни направиа ноа ни направи. Титулата купена била :kesa: ... . ако сакате да плачите одите плачите на васиот форум тука ни славиме:vozbud:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Среќен роденден XooX!!!

Фала на сите кои искрено ни честитаа.
И де престаните да ги лафите тиа судиите, правеа глупости ама и двете екипи беа оштетени, ај малку повесело може ли, плус и на Мачка му беше роденден вчера :).

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
Среќен роденден XooX!!!

Фала на сите кои искрено ни честитаа.
И де престаните да ги лафите тиа судиите, правеа глупости ама и двете екипи беа оштетени, ај малку повесело може ли, плус и на Мачка му беше роденден вчера :).
fala druze za cestitkite!podobar rodenden ne mozev ni da imam.pozdrav! FENI SAMPIOOOON DVOJNA KRUNAAAA:vozbud:

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
Abe ajde ne me zaebavajte,nekni koga Feni izgubija nikade ve nemase a sega neli sampioni pa site kosarkare stanaate :nesvest::nesvest::nesvest:
Nemate pojma od nisto be videete li nesto slicno od nas cera so tava bese dali ke staname ili ne sampioni ama sepak tuka se zboruva za vistinski navivaci i "NAVIVACI"

Kajgana Shop

На врв Bottom