Radical Boy
Говнојадец
- Член од
- 21 април 2005
- Мислења
- 3.529
- Поени од реакции
- 59
А кога е последната утакмица, во петок или во сабота? :pos2::pos2::pos2:aj korn sea pak neka prasa
А кога е последната утакмица, во петок или во сабота? :pos2::pos2::pos2:aj korn sea pak neka prasa
sto e uste potragicno ne im e izgubena titulata. aj da e gotovo razbiram.Фан клуб - Фени, а ни трага ни гглас од Феникијци. Од првиот ден на сезонава пишуваа по сите форуми, и каде што треба и каде што не треба, просто и едноставно Фени Шампион....изгледа пошто не мислат веќе така, и немаат што друго да пишат, веќе се дислоцирани од форумов...среќа за нас :baeh:
ne znam ne mi e jasno zaso nikoj ne znae. sigurno namerno ne kazuvaat :pos2:А кога е последната утакмица, во петок или во сабота? :pos2::pos2::pos2:
Не зафркавај...имаш ли подетални информациии...ladenPoslednata utakmica e vo sabota samo neznam vo kolku casot inace Feni guba 100 % .. 2 TITULAAAA ** STRUMICA **
Не зафркавај...имаш ли подетални информациии...laden
druze ako igracite na feni ti licele na kfm toa e drugo.koj najmnogu ti lice na tomce ?de kazi mi ?treba da odis da vidis kako ti e dipoterot izgleda ne ti e nesto u red.Не за друго туку вие цело време се форсиравте колку сте културни.. и на вратата одма кога влеваш им даваа лист на сите да не фрлат запалки хартија ништо.. за да покажат колку биле културни и спикерот нон стоп зборуваше за тоа колку сте биле културни а се покажавте како нецивилизирани суштества.Што ви се криви нашите играчи,или пробавте нас да не имитирате... ние мававме по КФМ затоа што сакаа да не уништат а вие затоа што губевте, и што е најсрамно и некултурно по вашите играчи сте мавале плукале..
ТОТАЛЕН ПОРАЗ е ова за вас![]()
шо сакаше да кажаш дечко :kesa:druze ako igracite na feni ti licele na kfm toa e drugo.koj najmnogu ti lice na tomce ?de kazi mi ?treba da odis da vidis kako ti e dipoterot izgleda ne ti e nesto u red.
se slagam so tebe druze vo pravo si toa nekulturen narot so da im pravisКако прво честито победа, апсолутно заслужена - машки ја добија. Второ сакам да кажам дека не можам да поверувам дека ни се случи истото како и Орка. Последна четвртина три пати по ред плејот губи топка, а исто и тогаш имаше техничка од Дак на 5 секунди до крајот, а најголема да биде трагедијата седев и на истото место како и тогаш. Трето и најважно СРАМОТА невидена. Селаци тешки, првпат идат на кошарка и фрлат со шишиња и тоа идат затоа шо слушнале од некој и затоа шо беше бесплатен влезот... И најголемата брука, нешто што не очекував е што сите му свиреа на крај на играчите и на Емил!!!! Наместо да им се даде почит и мотив за да растурат у сабота селаците му свиреа. Бев у салата и неверував. Факт е дека Чемата е истрошена батерија и дека беше најголемата причина зосшто а изгубиме утакмицата, тоа го пишав и неколку постови назад. Не е фер да се брукаат пред цела држава. Од почетокот се зборува Чемата е слаб и Емил е слаб и место некој да им каже во лице, сега најдоа да им свиркаат пред цела држава. Се слагам со неколкуте постови дека немаме доволно спортска култура. Поразот боли и тоа многу ама одговорноста е заедничка, како на играчите така и на публиката. Сега имаат морална одговорност да им се даде поттик на играчите ( и извинување ), а тие пак да победат и со титула да се вратат дома. Нема сега да плукам по никој од нашите, само се надевам на најдоброто у Сабота и сум оптимист дека можат момците да ја добијат утакмицата...