Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 29
Фала фала очекуван беше исходот.Честито . .
Фала фала очекуван беше исходот.Честито . .
Ејјјј од кога викате дека ќе изгубиме ама никако да се десе ова ако ако тешете се слободно знам како е.:salut:Eve me be...Iskreno vi cestitam pobeda....I ako srceto me boli....No koga i da e ke izgubite...:kesa:
oK,znam kako ti e sega mozes slobdono da si igras majtap so mene,no ne se sekiraj ke dojdat i moite 5 minuti..:smir:Ејјјј од кога викате дека ќе изгубиме ама никако да се десе ова ако ако тешете се слободно знам како е.:salut:
Така е среќата ги следни добрите а вас ве отепа малери абе ај не се фолирајте еднаш признајте пораз а не судии среќа повредени само туку се вадите.:uvo:Честито! Среката беше на вашата страна!
кој се вади бе? кажав ли нешто за судии повредени ? немавме срека едноставно видовт колку пати излезе топката од обрачот и ? бот!Така е среќата ги следни добрите а вас ве отепа малери абе ај не се фолирајте еднаш признајте пораз а не судии среќа повредени само туку се вадите.:uvo:
Плачи,плачи вие само тоа го знаете ај така нека биде немавте среќа ама среќата да ја имате треба да сте подобри пошто среќата секогаш е кај најдобриот:pos2:кој се вади бе? кажав ли нешто за судии повредени ? немавме срека едноставно видовт колку пати излезе топката од обрачот и ? бот!
Abe,oK ti rekov i pogore...Sega mozes da ne zaebavas,drugarce Ama veruvaj ke dojdat,moite 5 minuti e togas ....:cug:Плачи,плачи вие само тоа го знаете ај така нека биде немавте среќа ама среќата да ја имате треба да сте подобри пошто среќата секогаш е кај најдобриот:pos2:
A,neli komentarot znae se od kosarka...A covekot neznae ...osnovi rabotii...No nema veza...Cestitio POBEDA....ne be oni imaa 9 igraci na terenot. efendi kadija celo vreme bese tamu na terenot i 3 sudii. na poluvremeto pravam muabet so branko cupevski(komentatorot) mi vika abe ve otepaa sudiite
Па со такви како тебе мислаш ли оти некој ке права сериозен маабет?:uvo::uvo::uvo:ne be oni imaa 9 igraci na terenot. efendi kadija celo vreme bese tamu na terenot i 3 sudii. na poluvremeto pravam muabet so branko cupevski(komentatorot) mi vika abe ve otepaa sudiite