Фан Клуб : Фени Индустри

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Eve me be...Iskreno vi cestitam pobeda....I ako srceto me boli....No koga i da e ke izgubite...:kesa:
Ејјјј од кога викате дека ќе изгубиме ама никако да се десе ова ако ако тешете се слободно знам како е.:salut:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Честито! Среката беше на вашата страна!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ејјјј од кога викате дека ќе изгубиме ама никако да се десе ова ако ако тешете се слободно знам како е.:salut:
oK,znam kako ti e sega mozes slobdono da si igras majtap so mene,no ne se sekiraj ke dojdat i moite 5 minuti..:smir:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Честито! Среката беше на вашата страна!
Така е среќата ги следни добрите а вас ве отепа малери абе ај не се фолирајте еднаш признајте пораз а не судии среќа повредени само туку се вадите.:uvo:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Така е среќата ги следни добрите а вас ве отепа малери абе ај не се фолирајте еднаш признајте пораз а не судии среќа повредени само туку се вадите.:uvo:
кој се вади бе? кажав ли нешто за судии повредени ? немавме срека едноставно видовт колку пати излезе топката од обрачот и ? бот!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
кој се вади бе? кажав ли нешто за судии повредени ? немавме срека едноставно видовт колку пати излезе топката од обрачот и ? бот!
Плачи,плачи вие само тоа го знаете ај така нека биде немавте среќа ама среќата да ја имате треба да сте подобри пошто среќата секогаш е кај најдобриот:pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Плачи,плачи вие само тоа го знаете ај така нека биде немавте среќа ама среќата да ја имате треба да сте подобри пошто среќата секогаш е кај најдобриот:pos2:
Abe,oK ti rekov i pogore...Sega mozes da ne zaebavas,drugarce:toe: Ama veruvaj ke dojdat,moite 5 minuti e togas ....:cug:

nzs

Член од
27 март 2008
Мислења
179
Поени од реакции
0
ne be oni imaa 9 igraci na terenot. efendi kadija celo vreme bese tamu na terenot i 3 sudii. na poluvremeto pravam muabet so branko cupevski(komentatorot) mi vika abe ve otepaa sudiite

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
ne be oni imaa 9 igraci na terenot. efendi kadija celo vreme bese tamu na terenot i 3 sudii. na poluvremeto pravam muabet so branko cupevski(komentatorot) mi vika abe ve otepaa sudiite
A,neli komentarot znae se od kosarka...A covekot neznae ...osnovi rabotii...No nema veza...Cestitio POBEDA....

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Абе ај со вас ке се замарам.. тепаате и шо саа? честитав ви и готово! Суа Ин Плејоф!

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Па со такви како тебе мислаш ли оти некој ке права сериозен маабет?:uvo::uvo::uvo:

nzs

Член од
27 март 2008
Мислења
179
Поени од реакции
0
a vie koga ne tepavte vo strumica za 10min 10 strani ispisate a sea koga gubite ne sakame da ne voznemiruvat

Kajgana Shop

На врв Bottom