- Член од
- 7 мај 2008
- Мислења
- 2.818
- Поени од реакции
- 368
Во МЗТ играше само на припремниот период во сезоната додека МЗТ се спремаше за првата сезона во АБА. На првата пријателска утакмица на домашен терен против Черкаси немаше некој забележителен настап, а на последната негова утакмица за МЗТ беше во Белград против Партизан исто така на пријателска, ама Ацо не знам од која причина му даде мислам 5-6 минути шанса.Brendon Vud nov igrac na Feni. Pisuva deka bil vo MZT ama iskreno ne mi teknuva,mislam deka dojde so Dalman i Dejvis taa sezona,ama ne zaigra. @Институт ke moze zbor-dva ako go pamtis koj igrac bil?![]()
Во Унгарија имаше одлична сезона каде што ги тепаа Шолнок у финале, али после тоа не знам како играл пошо само таа сезона го пратев колку толку.
Иначе Фени има повеќе од одличен состав, со странци по мерка. Кога викам по мерка мислам дека го заслужуваат епитетот „странец“, освен Машиќ и Јововиќ кои не ми се ништо посебно. Кемп јак ко земја, Амонс одличен тоа го кажав уште кога го видов прв пат во малата сала во Борис против МЗТ во август.