- Член од
- 15 јули 2007
- Мислења
- 665
- Поени од реакции
- 2
ffm ne kfm.:pos2:Iron Lion Zion ke moze li da mi kazes od kade ti se tabelite taa od 72/73 i taa za 3 liga.klubot se vika tikves nacional
a kfm i se e mozno toa e najnormalno![]()
ffm ne kfm.:pos2:Iron Lion Zion ke moze li da mi kazes od kade ti se tabelite taa od 72/73 i taa za 3 liga.klubot se vika tikves nacional
a kfm i se e mozno toa e najnormalno![]()
ja vidov stranava.....klipot desno jasno ja prikazuva realnosta vo fudalot vo makedonijaПа голем фан сум на мак фудбалот а и на Македонија ЃП, па така собирајќи ифнормации за Македонија почнав да собирам информации и за останатите клубови. Имам табели од тогашна Македонска Републичка лига, која по ранг е трета лига, но кон средина на 80-тите е формирана 3 југословенска лига па доаѓа 4 лига. Имам некои табели и од пред 2 светска војна, после од Вардарски регион од 70-тите (4 лига). итн итн
Од 3 МФЛ излегуваат во Македонски Спорт, а другари ги објавуваат на www.macedonianfootball.com
Ауф Камерун!Клубот еднаш играше во струмица бараж со една екипа од кичевско село од зајас.победи мислам 11 октомври а имате еден ватрен навивач рика како лав.. хаха