И источниве беа минливи ама се сопнаа нашиве.а ќе играа против Сласк од Полска , тотално минлив тим.
Ama ova po tvoevo znaci zaedno ja namestija so bugarive, taka?Металург на Филип 2 беше камен,ова беше сигурно само залажување за нас плус да мислиме дека судијата не заеба и такви ствари,ама не веќе доволно вакви ситуации сме виделе.Наместо 90.000 Е они 10.000 да имале уплата на 30 коеф 300.000 еве ти доволен буџет за мак првенство плус куп,ако не му остане нешто и за РК Металург кој годинава треба да атакува на Балканската лига.И така во фудбалов џабе ќе изиграше во трето коло.
Знаеш колку натпревари се местат па и мнпгу поважни од еден натпревар во Софија од 2. коло квалификации за ЛЕ.Сега друго е ако те предаде некој како во случај со Победа.Зошто да не се нафатат ако Металург би зел минимум 300.000 Е на истото би уплатиле и тие.Ama ova po tvoevo znaci zaedno ja namestija so bugarive, taka?
Posto ne veruvam deka mislis deka Metalurg e tolku jak , pa ke igra edno poluvreme ke si vodi , ke igra drugo ke si gubi. A plus e kontradiktorno so prvoto tvoe tvrdenje deka Metalurg bil tapa vo Skopje, i deka ne gi biva a sega po volja da vodi vo Sofija.
E sega zosto pa bugarite bi se nafatile da mestat so eden "taposan" Metalurg , namesto lezetski da si go tepaat i da ne rizikuvaat da bidat fateni od UEFA za mestenje o dalekosezni posledici?
Абе поарно ми е да мислам дека ја наместиле и онака се камен и ќе се посрамотат понатаму вака барем зеле некоја пара и за РК Металург кој ќе атакува на Балканската лига,па толку шанси сами како за инает да ги промашуват толку контраверзен натпревар ос пенали и црвен и згора на тоа да попуштиш за 3 мин.Не знам,ама кога сме ние во прашање се е можно.какво бе местење. Ја гледав цела утакмица , се бореа момците али тоа е .............малку срека малку повеке судијата ......и јебига
So Pobeda bese druga rabotata. Se zavisese od niv, da odigraat salbo i da izgubat doma. Ovdeka, ke bese mnogu pomatna rabota ako dvata tima bea uortaceni.Знаеш колку натпревари се местат па и мнпгу поважни од еден натпревар во Софија од 2. коло квалификации за ЛЕ.Сега друго е ако те предаде некој како во случај со Победа.Зошто да не се нафатат ако Металург би зел минимум 300.000 Е на истото би уплатиле и тие.
аха да минливи, против Сласк ке немаа шанси Металург, и во Скопје ке беа поразениа ќе играа против Сласк од Полска , тотално минлив тим.