Фан Клуб: ФК Металург

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Изгледа металурзиве земаа повеќе кеш отколку што ќе земеа ако пројдата понатаму :pipi:

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.039
Bas steta , stvarno :(
Vo golem del i samite metalurzi se krivi ... aman kolku samo sansi imaa vtoro poluvreme , na 0-1 i 1-2 ?
Razbiram deka do tamu im e kvalitetot , ama sepak ...

A do sudijata sto e , samo cekam koga ke izleze soopstenie deka e na spisok , pred istrazna postapka od UEFA.
Po tendenciozno sudenje nemam videno odamna. Posleden pat , Sarplaninec - Balkan u III liga Sever , pred edno 12-3 godini. Sramota.

P.S.
Se izvinuvam za latinicava , ama od rabota go pisuvam ova ...nemozev da docekam :))

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Металург на Филип 2 беше камен,ова беше сигурно само залажување за нас плус да мислиме дека судијата не заеба и такви ствари,ама не веќе доволно вакви ситуации сме виделе.Наместо 90.000 Е они 10.000 да имале уплата на 30 коеф 300.000 еве ти доволен буџет за мак првенство плус куп,ако не му остане нешто и за РК Металург кој годинава треба да атакува на Балканската лига.И така во фудбалов џабе ќе изиграше во трето коло.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Поздрави за добрата игра! Инфарктен мач. Получи се истинска битка. :)
Успех!

А

Анноун

Гостин
а ќе играа против Сласк од Полска , тотално минлив тим :( .

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.039
Металург на Филип 2 беше камен,ова беше сигурно само залажување за нас плус да мислиме дека судијата не заеба и такви ствари,ама не веќе доволно вакви ситуации сме виделе.Наместо 90.000 Е они 10.000 да имале уплата на 30 коеф 300.000 еве ти доволен буџет за мак првенство плус куп,ако не му остане нешто и за РК Металург кој годинава треба да атакува на Балканската лига.И така во фудбалов џабе ќе изиграше во трето коло.
Ama ova po tvoevo znaci zaedno ja namestija so bugarive, taka?

Posto ne veruvam deka mislis deka Metalurg e tolku jak , pa ke igra edno poluvreme ke si vodi , ke igra drugo ke si gubi. A plus e kontradiktorno so prvoto tvoe tvrdenje deka Metalurg bil tapa vo Skopje, i deka ne gi biva a sega po volja da vodi vo Sofija.

E sega zosto pa bugarite bi se nafatile da mestat so eden "taposan" Metalurg , namesto lezetski da si go tepaat i da ne rizikuvaat da bidat fateni od UEFA za mestenje o dalekosezni posledici?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ama ova po tvoevo znaci zaedno ja namestija so bugarive, taka?

Posto ne veruvam deka mislis deka Metalurg e tolku jak , pa ke igra edno poluvreme ke si vodi , ke igra drugo ke si gubi. A plus e kontradiktorno so prvoto tvoe tvrdenje deka Metalurg bil tapa vo Skopje, i deka ne gi biva a sega po volja da vodi vo Sofija.

E sega zosto pa bugarite bi se nafatile da mestat so eden "taposan" Metalurg , namesto lezetski da si go tepaat i da ne rizikuvaat da bidat fateni od UEFA za mestenje o dalekosezni posledici?
Знаеш колку натпревари се местат па и мнпгу поважни од еден натпревар во Софија од 2. коло квалификации за ЛЕ.Сега друго е ако те предаде некој како во случај со Победа.Зошто да не се нафатат ако Металург би зел минимум 300.000 Е на истото би уплатиле и тие.

Член од
12 мај 2009
Мислења
105
Поени од реакции
91
какво бе местење. Ја гледав цела утакмица , се бореа момците али тоа е .............малку срека малку повеке судијата ......и јебига

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
какво бе местење. Ја гледав цела утакмица , се бореа момците али тоа е .............малку срека малку повеке судијата ......и јебига
Абе поарно ми е да мислам дека ја наместиле и онака се камен и ќе се посрамотат понатаму вака барем зеле некоја пара и за РК Металург кој ќе атакува на Балканската лига,па толку шанси сами како за инает да ги промашуват толку контраверзен натпревар ос пенали и црвен и згора на тоа да попуштиш за 3 мин.Не знам,ама кога сме ние во прашање се е можно.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.039
Знаеш колку натпревари се местат па и мнпгу поважни од еден натпревар во Софија од 2. коло квалификации за ЛЕ.Сега друго е ако те предаде некој како во случај со Победа.Зошто да не се нафатат ако Металург би зел минимум 300.000 Е на истото би уплатиле и тие.
So Pobeda bese druga rabotata. Se zavisese od niv, da odigraat salbo i da izgubat doma. Ovdeka, ke bese mnogu pomatna rabota ako dvata tima bea uortaceni.
Pa mislam deka bugarite ne bi se nafatile , pred se poradi golemite kazni sto sledat vo slucaj na otkrivanje.
A i samite si znaat deka se nonstop na lupa :))) Bugarska rabota , ti teknuva?:)

Ako vekje dojde da e do nekoj stepen rezirana utamicava , jas prv bi pokazal so prst kon sudijata.
Premnogu pomos im pruzi na bugarive. Eve i samite tie, na forumov si otkrivaat.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мање битно завршена работа,со среќа в недела во Супер купот со Шкендија.

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Достате бе шо зборате ја наместиле утакмицата играчите или управата тие не се криви за пеналите шо ги судат ако нејќеја немаше ни да се потрудат да водат 2-1 па некој слушам и буџетот си го обезбедиле за Рк Металург нвм значи тие си имат свој буџет кој не му зависи од овој ..Бидете реални одма почнувате да плукате против нашите срамота е !!

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.389
Поени од реакции
5.506
Си се погодиле Македончето и Бугарчето и ја наместиле :D
Истото беше и минатата недела се погодија Црногорците и Албанците и ја наместија (мислам Будучност играше ама не ми текнува со кој)
Ја играв 1, бугарската лига е подобра од онаа нашата и Локомотив ги сметав како фаворити ( на првиот меч во Скопје знаев дека ќе биди X и имав некој предосеќај дека ќе биди 0:0 ама не знаев во која кладилница можи да се игра точен резултат)
И покрај водството на Металург без нервози си ја чекав 1 знаев дека ќе ја свртат...

Kajgana Shop

На врв Bottom