Фан Клуб: ФК Металург

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Браво за Металург само нека продолжат вака и со малку повеќе среќа ќе го сочуваат одличниот резултат.

P

PewDiePie

Гостин
Ај бар два претставника да имаме во Европа,нека продолжат со ваква игра Металург и ќе ги поминат бугариве.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
И покрај неправедно досудениот пенал (помош од судијата) не можат да дојдат до израмнување.Единствено што ме плаши е се поголемиот притисок врз судијата и мислам (се надевам дека грешам) некој од Металург ќе добие црвен/

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Ајде Металург, само нека издржат, фешти ќе биде и двата наши македонски претставници во Европа да стигнат далеку!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Само нека издржат нека се пазат од црвен и такви работи,еве 50% завршена работа со пеналот,ако оди како што треба нема да можат да дадат повеќе од 1 гол.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Dobra akcija za golot iako imase srekja :) Istovo da se prodolzi bi bilo dobro. Inace samo so vidov Koef za Metalurg 8.5 :eek: mnogu be :D

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Абе се е добро ама немој да биде ова за кладилници па сега во второ Металург да прими (да си даде) едно 3 гола,па да биде сега радување без потреба.(сепак колку сум запознаен,Металург има добар спонзор така да да се надеваме дека нема да ја продадат(ако веќе тоа не го сториле))

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Абе се е добро ама немој да биде ова за кладилници па сега во второ Металург да прими (да си даде) едно 3 гола,па да биде сега радување без потреба.(сепак колку сум запознаен,Металург има добар спонзор така да да се надеваме дека нема да ја продадат(ако веќе тоа не го сториле))
Prekrasen Sponzor Ford mislam bese :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Ете можеа да ја решат пред минута,а сега и црвен цццц
--- надополнето: Jul 21, 2011 6:46 PM ---
Ајдееееееееееееееееее

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Дечки ова нема фајде веќе да гледаме и да се надеваме на нешто.Ова кога и бугарските коментатори велат дека е судиска помош доста е.ццц

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
cccc Gluposti pak nepostoecki penal so K°R e ova :mad: i mozea da dadat gol 1000% sansa imaa ccc

Kajgana Shop

На врв Bottom