Фан Клуб: ФК Металург

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Како заврши металург?!?!?!?!?

хахахахахахахахахахахахахаха!!!!!

И НЕ Е БАШ БИТНО!!!!! АЈДЕ ВО БАРАЖ!!!
Бар имаме шанси да играме во Европа следна сезона :)

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Бар имаме шанси да играме во Европа следна сезона :)
Не бе брат се лажиш!!! Ние пак че играме кога и да е , а вие че отпадните и толку че ви биди!!!:helou:

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
tooo na krajot mu izednacija na pelister i ke igrame sea so metalurg so gi gledav na a2 sega mnogu slaba ekipa se ke gi pobedime so 3-0 vo barazot na 13

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не бе брат се лажиш!!! Ние пак че играме кога и да е , а вие че отпадните и толку че ви биди!!!:helou:
Се прашувам кој има повеќе шанси, вие или ние ?:tv:

tooo na krajot mu izednacija na pelister i ke igrame sea so metalurg so gi gledav na a2 sega mnogu slaba ekipa se ke gi pobedime so 3-0 vo barazot na 13
Дај бар 2-0 :)

Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
Да да немој те молам 3-0 мн ке ни се фати.Него како мислите вие да го победите Металург не ми е јасно.Не дека Металург е у којзнае каква форма али за вашата Брегалница е измислен (зборам ако утакмицата не е местена). Додека ништо чудно знаејќи го искуството од минатото Брегалница да го продаде баражот,мислам за искуството општо на второлигашките екипи кои немаат стабилен спонзор.Така да според мене Металург не би требало да има проблеми да опстане во Првата лига и да победи во баражот.

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Колку пари се потрошија откако дојде Ѓоре, за тренери, за нови фудбалери, за подготовки ... па зарем и за баражот да се трошат пари?
Секоја чест за Ѓоре, ама и јас можам да бидам таков тренер. Купи ми ова, купи ми она. До сега човекот секаде имал успех, ама сите тие екипи што ги водел беа во врвот на табелата. Прв пат Ѓоре води екипа која нема победнички навики.
Како и да е, екипата е многу подобрена откако дојде тој, а и организацијата на клубот е повеќе професионална отколку порано.
Слушам дека спонзорот имал европски амбиции. Можеби некоја наредна сезона. Верувам дека Металург ќе остане во прва лига, ама не верувам дека наредната сезона ќе биде блиску до излез во Европа.

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
МАКЕДОНЕЦ_ПП не треба тука да се расфрлаш со емоции.Немој те молам.Кој ви е крив кога местевте натпревари и немате можност да играте 8 години во Европските купови.Уствари како во Европски купови кога еве се борите да стигнете до 2-3 место нешто што беше сосема лесно пред 2 години.Ние 2-1 лига исто ни е секаде има местени натпревари.Брегалница ќе ја пратиме по истоимената река да си оди до дома.Нема што да бара во баражот.Може да си го смените името од Победа во Викторија.И онака немате победа извојувано од памтивек.Викторија ви е подобар избор ем има слично значење со победа а плус може и подобро да ви тргне со ново име.

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Зборот победа само во името на клубот го гледате :)
:pos2::pos2:

Ова е фан клуб. Дај кажете некоја информација или мислење за клубот.
Металург е релативно анонимен клуб во Прва лига. Иако постои 45 години како клуб, ова му е само втора сезона во Прва лига. Не знам зошто на некој би му пречел ваков клуб, освен ако не гледаат опасност од него? :toe:
Типичен скромен клуб кој не е вмешан до сега во ниедна местенка или афера во мак фудбал.

Којзнае што си гледал ти на А2 :pos2:

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
Не заслужува клуб со 100 гледачи на натпревар да биде во Прва Лига, Брегалница по 100 гледачи на тренинг има !

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не заслужува клуб со 100 гледачи на натпревар да биде во Прва Лига, Брегалница по 100 гледачи на тренинг има !
Си дошол да видиш колку гледачи има ? :)

Аргументиве ти се...

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
Си дошол да видиш колку гледачи има ? :)

Аргументиве ти се...
Koлку може да има бе... денес колку имаше,секогаш има по 100-200 гледачи,освен со Вардар кога играте или со некој подобар тим...

Брегалница во прва лига по 3000-4000 просек имаше !

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Koлку може да има бе... денес колку имаше,секогаш има по 100-200 гледачи,освен со Вардар кога играте или со некој подобар тим...

Брегалница во прва лига по 3000-4000 просек имаше !
Ај оди во Штип да видиш дали има 100-200 жители дали има па дојди да видиш колку навивачи има Металург.А која е причината да има повеќе навивачи кога играме против Вардар а помалку кога играме со некој друг клуб.Ако мислиш дека ова е ракомет и дека навиваат Пирати и Комити тогаш грешка си.Ај поздрав Металург останува во 1 лига сакал ти или не.

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
Дечко знам убаво јас за кого навиваат Пирати,не се секирај,сигурно ти не знаеш, пошо семки јадеш...кај бива клуб без навивачи како вашиот!

Kajgana Shop

На врв Bottom