А тај голо шо тераа офсајд, офсајд ли беше?Во дербито на колото Тиверија ја совлада Пљачковица со резултат 6-1. :smir::back:
Прво Скокни Па Кажи ОП!^Дојдете кај нас ние ке ве научиме да броите до 10 не до 6...:helou:
Toa bese na Makedonija : Holandija kolku sto se sekavam inaku ako igracot koj ja dodava topkata e pred igracot sto sutira togas toa ne e ofsajd... me mrzi da baram na youtube inaku ima mnogu takvi slucaeviДругар види сега. Во минатиот пост ти споменав и сега пак ке ти кажам.Играчот кој ја подаде топката беше пред играчот што го даде голот сфакаш? незнам на која утакмица беше ист гол им поништија во акција на Пандев и Стојков.
А за другите факти шо ги пишав за шансите?имаш некој коментар или пак вие бевте подобри?![]()
Фала шо ме потсети,точно на таа утакмица беше Македонија-Холандија.Toa bese na Makedonija : Holandija kolku sto se sekavam inaku ako igracot koj ja dodava topkata e pred igracot sto sutira togas toa ne e ofsajd... me mrzi da baram na youtube inaku ima mnogu takvi slucaevii edno golemo bravo za Tiverija od drugata godina ocekuvame gradsko derbi Belasica : Tiverija po sto Belasica aber nema deka treba da vleze vo prva liga pozzz
У тај новио ли спортски весник? Од кога .. да видаме?Има натпис за Тиверија и Осогово во Спорт Прес, читах сабајле.....добро е (2 место) и да не влезе во втора лига сепак ме аресе тва шо Тиверија направи добра екипа (за 3-та лига а мош и за 2-ра со 2-3 поискусни играче).
поз![]()
Денешен 24.11.2009 ..ПозУ тај новио ли спортски весник? Од кога .. да видаме?