Големо Браво за ТИВЕРИЈА ! :helou:Тиверија - Слога Виница 3-0![]()
одаме 2ра лига ајде нема лабавоГолемо Браво за ТИВЕРИЈА ! :helou:
Вие втора , ние прва :baeh: Мило ми е што Тиверија победува , вака така ке заживее повторно фудбалот во Струмица ...одаме 2ра лига ајде нема лабаво![]()
Абе Ремо не см јас само за Тиверија да викаш нии 1ва вии 2ра и за 2те навивам само нека одат напред ониВие втора , ние прва :baeh: Мило ми е што Тиверија победува , вака така ке заживее повторно фудбалот во Струмица ...
наводен офсајд ???Рудар-Тиверија 0-0. Одлична игра од страна на Тиверија,неоправдано поништен гол заради наводен офсајд,шанси но тоа е.
Следно коло уште едно дерби на домашен терен против Пљачковица.
наводен офсајд ???
не заебавај 2 метра беше во офсајд, а што правиме со лошото судење во корист на Тиверија, и со тоа што судијата пресуди крај 7-8 мин. порано ???
Играчот шо ја подаде топката беше пред играчот што го даде голот,што не е офсајд.+ играчот истрча зад вашиот одбранбен играч.
Истото се случи кога им поништија гол на Стојков и Пандев за репрезентацијата не паметам со кого играа знам поништија исто така.
Лошо судење? Не заебавај бе. Судеше фер плеј,со мала наклонетост кон вашите. Имаше 2-3 ситуации кога требаше да даде картони но прогледа низ прсти. Мене кога ме дигнаа можеше да даде картон ама суди само фаул ни опомена ништо.
7-8 минути што свирна порано не е во наша корист,ние ја имавме инцијативата,погодивме статива,промашивме две 100% шанси,вие се заканивте само со 1 удар ова Марио ли како се вика 9ката. Ај кажи убаво кој имаше повеќе шанси? Кој беше поблиску до 3 бода?
Секоја чест за приемот и фер плеј играта од домашната екипа. Досега такво нешто на гости ни се нема случено,толко фер и коректна игра освен некои стартови во жанрот на борбата.
Другар види сега. Во минатиот пост ти споменав и сега пак ке ти кажам.Играчот кој ја подаде топката беше пред играчот што го даде голот сфакаш? незнам на која утакмица беше ист гол им поништија во акција на Пандев и Стојков.Можеби така ти се гледало долу од терен, но од трибина баш на местото кај што стоевме ние, се гледаше убаво дека е офсајд!![]()