Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тие двајцата од Металург правеле проблем за доаѓање кај вас на позајмица. Нешо у стилот сакале да останат во Металург и да чекаат шанса да се докажат.
А кои се тие двајца? Ја знаем само за Марко Симоновски, а тој веќе два дена е во Тетово.
Иначе ништо чудно и да прават проблеми, сигурно за настапите у квалификациите за ЛЕ ќе си упикаат многу бонуси, и сега зевзециве нормално дека не сакаат да ги пропуштат. Тоа е тоа според мене :)

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Кој ти го кажа ова? Ќе има “топло“ добредојде у сваки случај ако е вистина...
Не сакам да ширам деинформации ќе видиме што како дали ќе дојде.

Бурхан Алији потпиша за Шкендија (y)
еден по еден за да нема ни еден :pos:
уште само 16 и 13 да отидат ќе бидам најсреќен :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па кој к*р го примаа сега, нека иде у Турново нека игра!

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.279
Поени од реакции
3.310
Vo Teteks ima 16 novi igraci koi se na proba,od koi samo 4-5 maksimum ke ostanat vo Teteks...Samo neznam od vas slusam za miki...posle se on nas ne ni treba...Nema covek koj ne go mrzi!!! I sto sega bara spas na karierata vo Teteks??? Vo skendija kojznae sevkupno dali 1 natprevar odigra !!! Blagodaram ne ni treba takvo ligle !!!

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
До сега се дојдени Марко Симоновски и овја Аргировски, а на Тетекс му се нудат многу играчи на позајмица. Можно е враќање и на Аце Стојановски. Им најавиле дека ќе им ги зголема платете а и 90% од моменталниве играчи ќе остана у Тетекс.
Утре треба да дојда уште неколку играчи на проба, а требал да дојде и некој напаѓач од некој си тим Баби :facepalm: Прв пут слушам за ваков тим...
И Дуле Трајчевски исто остануе у Тетекс, го барале и други екипе ама му ветиле дека наредна сезона нема да има местења и слични срања, а и ќе почнеле со малку посериозни тренинзи, 2 пута дневно.
Како и да е, ќе видимо што ќе биде.
Људи дај да не се залажуемо дека годинава имамо некакви амбиције за у првенство или па у куп, од овја играчи што ги донесоја кажите ми кого може да наречемо засилуење? Карапанџич што нема минут за Металург изиграно, или па децава што ги носа од свегде тија са класични второлигашки играчи и неможеш со нив да очекуеш ништо у прва лига, ако се оствари најцрното сценарио т.е да не се напрае Тетекс А.Д уште годинава ќе играмо втора лига а у најдобар случај догодина ќе играмо а годинава ќе бидемо екипа за подобруење гол разлика. Дај боже да грешим ама више на полусезона ќе видите дека сум у право за ова.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Људи дај да не се залажуемо дека годинава имамо некакви амбиције за у првенство или па у куп, од овја играчи што ги донесоја кажите ми кого може да наречемо засилуење? Карапанџич што нема минут за Металург изиграно, или па децава што ги носа од свегде тија са класични второлигашки играчи и неможеш со нив да очекуеш ништо у прва лига, ако се оствари најцрното сценарио т.е да не се напрае Тетекс А.Д уште годинава ќе играмо втора лига а у најдобар случај догодина ќе играмо а годинава ќе бидемо екипа за подобруење гол разлика. Дај боже да грешим ама више на полусезона ќе видите дека сум у право за ова.
Јасно ми е мене тоа, со нови газде можда и ќе се залажев, ама со истиве неможе никој да ме убеди дека нема да бидете истата песна од прошлава сезона.
На крај краева, мие смо тиа што треба да реагираа и да им дада на дознаење на мафијашиве дека овде са никој и ништо. Ако не реагирамо мие, они ќе си продужа ка прошлата сезона...

Kajgana Shop

На врв Bottom