Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
ЕВЕ КАКО СТОИ СИТУАЦИЈАТА ВО Ф.К. ТЕТЕКС НА ПРОБА СЕ ПОВЕЌЕ ИГРАЧИ А ТОА СА СЛЕДНИВЕ ИГРАЧИ:ГРБАШЛИЕВ,ТОДОРОВ ЃОРГОВ И ЏОНОВ ОД МИРАВЦИ КРИСТИЈАН СТОЈКОСКИ ОД ЃОРЧЕ МИЛОРАД СМОКОВСКИ ОД ИФ Миресјо од Шведска БОБАН МАРИЌ ОД Ф.К. БАБИ ШТИП КИРИЛ ТРАЈКОСКИ ОД Ф.К. РАБОТНИЧКИ ФИЛИП МИТРЕСКИ И НИНОСЛАВ КАРАПАНЏИЌ ОД МЕТАЛУРГ И ДЕЈКОСКИ Ф.К ОХРИД А ПРЕД ОФИЦИЈАЛЕН ПОТПИС Е ФУДБАЛЕРОТ НА Ф.К СКОПЈЕ ДОН
ЧО АРГИРОСКИ КОЈ СЕ ОЧЕКУВА ДО КРАЈОТ НА ДРУГАТА НЕДЕЛА ДА СТАНЕ И ОФИЦИЈАЛЕН ЧЛЕН НА Ф.К ТЕТЕКС . ДРУГАТА НЕДЕЛА СЕ ОЧЕКУВА ДА ПРИСТИГНЕ И ПОВРАТНИКОТ ВО БЕЛИОТ ДРЕС НА ТЕТЕКС АЛЕКСАНДАР СТОЈАНОСКИ . ОД ЕКИПАТА ОФИЦИЈАЛНО СИ ЗАМИНАА ГОЛМАНОТ НЕМАЊА ПАВЛОВИЌ во БРЕГАЛНИЦА ШТИП,бурхан алиу шкендија,МИЛАН РИСТОСКИ-ОЏАК во МЕТАЛУРГ И ДАРКО ГЛИШИЌ во ДИНАМО ТБИЛИСИ . ДРУГИ ИНФОРМАЦИИ ДРУГАТА НЕДЕЛА ''СО ВЕРБА ВО БОГ ВОЈВОДИ ЗАСЕКОГАШ''

--- надополнето: 30 јуни 2012 во 20:15 ---
+ Стојанчо Велинов се врати у Брегалница Штип откако му заврши позајмицата во Тетекс
--- надополнето: 30 јуни 2012 во 20:26 ---
Људи дај да не се залажуемо дека годинава имамо некакви амбиције за у првенство или па у куп, од овја играчи што ги донесоја кажите ми кого може да наречемо засилуење? Карапанџич што нема минут за Металург изиграно, или па децава што ги носа од свегде тија са класични второлигашки играчи и неможеш со нив да очекуеш ништо у прва лига, ако се оствари најцрното сценарио т.е да не се напрае Тетекс А.Д уште годинава ќе играмо втора лига а у најдобар случај догодина ќе играмо а годинава ќе бидемо екипа за подобруење гол разлика. Дај боже да грешим ама више на полусезона ќе видите дека сум у право за ова.
Немора да имамо никакви амбицие за врвот на табелата само да се игра без местенке и ЧЕСНО! нека губа ако треба и свка утакмица ама да знаеш дека се бореле да освоја поволен резултат... и ние да имамо желба да ги бодримо и да идемо на стадион...

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
у тетекс ка што глеам баеѓи играци дошле е сега колку са квалитетни тоа допрва ќе видимо.инаку мислим дека немамо и со новиве играци шанса за врв на табела,али па и не треба да се дозволи како годинава да се изнаместа еден куп утакмице па после до последно коло да се боримо да играмо бараж.само да нема местенке и да ги остаа игациве да покажа што знаа,и мислим дека ќе бидемо на средина на табела.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Од денеска нов играч и официјално е Мирослав Јовановски од Шкендија, денеска го одржа и првиот тренинг со Тетекс

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Добро е почнале да даваа плата редовно, нешто што го нема баш секој клуб у лигава. Во вакво време треба да се биде задоволен ако воопшто има некој спонзор.

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
MIki dojde ama treba da go izbrkamo sto ce ni e seljak predavnik sto im go lize na Albancite. A Ace definitivno ne doaga steta :P
Дада другар како што го избркаја големите ВОЈВОДИ, Пупета, таке и Микита ќе го избркаат седи раат не се нервирај :D сега и ја пред малце добив инфо за Аце дека нема да дојде кај нас изгледа Брацо му понудил поголема плата :)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.268
Поени од реакции
3.290
Nemase sram da zamine u skendija,uste se vraca pak nazad....Imase mnogu klubooj da odbere osven niv i mnogu klubooj da odbere osven nas...On izigra k**** so site .... Za mene nikad nema da bide dobrodojden...Od vakvi potezi i navijaci guba cejf i se guba eden po eden od tribina !!!

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
Дада другар како што го избркаја големите ВОЈВОДИ, Пупета, таке и Микита ќе го избркаат седи раат не се нервирај :D сега и ја пред малце добив инфо за Аце дека нема да дојде кај нас изгледа Брацо му понудил поголема плата :)
големите ВОЈВОДИ колку го имаа тепано Мики дур играше у шкендија ти не си свесен едноставно имаше забрана да иде по Македонски кафичи и у диско секоја недела јадеше ќутек заради тоа што замина у шкендија и заради некој муабети што излегоја на нет... нвм муабетов е Војводи ако сакаа можат когај сакаа да го избркаат од Тетекс сепак навивачката група е дел од клубот...

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.268
Поени од реакции
3.290
големите ВОЈВОДИ колку го имаа тепано Мики дур играше у шкендија ти не си свесен едноставно имаше забрана да иде по Македонски кафичи и у диско секоја недела јадеше ќутек заради тоа што замина у шкендија и заради некој муабети што излегоја на нет... нвм муабетов е Војводи ако сакаа можат когај сакаа да го избркаат од Тетекс сепак навивачката група е дел од клубот...
Epa ajde utre na ttrening ako ne ni odgovara sto dosol nazad??? Tuku svite se ladimo po kaficive...

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
Epa ajde utre na ttrening ako ne ni odgovara sto dosol nazad??? Tuku svite se ladimo po kaficive...
Не сум ја тој што е главен у Војводи па да кажуем што и како што е до мене и за мене не е добредојден и ја сум да се избрка ОДМА! а овја муабети на форум џабе ги терате знаете кој са поглавни у Војводи ја имате официјалната ФБ страна на Војводи пишите туе и ќе видите што и како

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.268
Поени од реакции
3.290
^ Epa tie sto se praa glavni treba da povleca prvi....Sakaa u nekoi rabote 1 da bida a sega nesto poslabo gi ima...

Kajgana Shop

На врв Bottom