Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
11 јули 2011
Мислења
11
Поени од реакции
1
Ардијан Нухиу е нов играч на ТЕТЕКС!!!! <3 ТЕТЕКС <3

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
Што бидна со Демири ??? Уште засилувања ни требаат,вака ништо не правимо !!!!

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Утакмицеве ние ќе ги играмо у субота а шкендија у недела како лани или како ?
Исто како предходната сезона, Тетекс ќе ги игра своите натпревари во сабота, за разлика од нас тие ќе ги играат ден подоцна.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
^ Геордие колку ти е точна информацијава ??? Подобро ќе беше ние во недела да игравме :confused:

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Освен Нихију, нов играч е и Менсур Идризи кој доаѓа од Скендербеу Корча (Албанија) се работи за поранешен напаѓач на Шкендија и Вардар ..

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.518
Поени од реакции
29.000
Момци прво нека ни е честит празникот да си го славиме уште долго, втора работа бев на одмор и не сум во тек па дали ќе биде некој љубезен да ми ги напише играчите кои ви заминаа и тие кои ви дојдоа? :)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
celo teteks made in SHKENDIJA
Aј бе не почнуј ок ??? Никој не те праша ништо!!! Ќе ве гледамо наредна сезона 2 лига слушам спонзорот ви отишол го олесниле баеѓи сега со Партизан !!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Момци прво нека ни е честит празникот да си го славиме уште долго, втора работа бев на одмор и не сум во тек па дали ќе биде некој љубезен да ми ги напише играчите кои ви заминаа и тие кои ви дојдоа? :)
Заминаја скоро свите, со Металург игравмо претежно со деца од младинците и со тетовчаните што останај кј нас. Од тетовчаните останати са: Савески, Ѓорѓевски, Наумовски, Николовски, Урошевиќ и Радоњиќ.
Иначе од лани е останат и Брња, а до сега дојдоа: Маџаровски од кај вас, Љаки, Петковски (Пелистер), од денеска нови играчи са Адријан Нухиу и Менсур Идризи. Се очекуе денојве и Клечкаровски да се врати од Кипар и најверојатно да потпише нов договор со Тетекс, а се спомињаше и Ертан Деемири, па ќе видимо што и како ќе биде.

Иначе нов тренер ни е вашиот мил и драг Сетинов :):):):)
--- надополнето: Aug 2, 2011 1:59 AM ---
karpate
Ај бе одјеби!

Kajgana Shop

На врв Bottom