Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Ако е вистина ова, уште десен бек фали за да биде топ одбраната.
- ???? - Бојовиќ - Белчев - Љаки -

Иначе Марко е уште у Тетекс? Мислим дека уште е кј нас, на него треба да му се одржи една лекција.
Да да Марко ќе остане во Тетекс изгледа :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Ова ми иде накај тим за титула :D. Како што почнавмо со засилувањава страшна ќе биде нашава екипа :)
Одбрана доволно е. Бојовиќ, Белчев, Љаки, Чекич, и овој од Чешка ако дојде најака одбрана у лига ќе имаме. Голман Марко, иако го мрзим поради финалето на купот, ќе помогне многу.
Напад оџак, Емурлаху, па и Вандаир. Леле леле :pipi:. Уште средината со Пеев, Јакимовски(дај боже) и тој од Чешка. Уште 1-2 играчи средни и АТАК НА ТИТУЛА !!:pipi:
Ако остане ваке, ни следни многу интересна сезона. :)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ова ми иде накај тим за титула :D. Како што почнавмо со засилувањава страшна ќе биде нашава екипа :)
Одбрана доволно е. Бојовиќ, Белчев, Љаки, Чекич, и овој од Чешка ако дојде најака одбрана у лига ќе имаме. Голман Марко, иако го мрзим поради финалето на купот, ќе помогне многу.
Напад оџак, Емурлаху, па и Вандаир. Леле леле :pipi:. Уште средината со Пеев, Јакимовски(дај боже) и тој од Чешка. Уште 1-2 играчи средни и АТАК НА ТИТУЛА !!:pipi:
Ако остане ваке, ни следни многу интересна сезона. :)
Бојовиќ не верувам да го земете.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Знае ли некој дали има шанси Васоски да ја заврши кариерата во родниот град?:)

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Бојовиќ не верувам да го земете.
А зошто не би можеле?
Бојке моментално е со Вардар али има одврзани раце доколку најде подобра понуда да замине.
Иначе моментално преговара и со Тетекс и со 11 октомври :)

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Врапче,Аце Стојановски и Даниел Јовановски..старо нови фудбало на Тетекс-Неофицијално(утре се ќе се знае):D

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Сигурно мисли на играчиве што ќе играат есенва за Тетекс,сакале несакале свите се играчи на Брацо:D
Не е можно нели...он да е "Чехот"?:confused::tapp:

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Хахахахаха Емрулаху, Али и некој уште не се играчи на Брацо како второ дај Кавадарци не шири деинформаци новиот газда ни е од Чешка (Македонец) незнам од каде овја глупости денес има Прес сите медиуми ќе бидат пристути ТЕТЕКС ќе биде топ тема

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Абе повеќе од очигледно е дека е Брацо :)
Бурхан е играч на Брацо грешка си, а Али не е :)
Врабец,Пеев,Љаки,Белчев,Вандеир,Шиш,Марко ... на оваа варијанта се наслонувам јас.
Дај боже да грешам.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
У колку саат е закажан фамозниот прес ?

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Нови играчи од денеска се Златко Ристов, Никола Трипуновски, Тони Џангаровски сите од Вардар.
Ајде сеа да видам дали не е Брацо ? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom