Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Нас е Македонец и сака да направи европски Тетекс :) Наскоро ќе биде и онлине teteksfans.mk тука ќе ги има најновите вести за Тетекс ;)

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Типот наводно бил тетовчанец кој имал ресторан во Брно Чешка.

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Знам дека новиот газда на ФК Тетекс има во Чешка кошаркарски клуб ;)

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Мене ова ми го кажаа за кошаркарски клуб не ми спомнаа, али мислам дека ова мириса на матни работи на мафијата во Македонскиот фудбал но сепак останува да видиме што ќе се случи, според мене ова е повторно мачкање очи на навивачите за да не вршат притисок..

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
:cautious: Нене овој нов спонзор на нашиот клуб е озбилен имаат големи планови во Тетекс да биде топ тим да се игра на европски ниво ќе се земе изгледа тренер и играчи од надвор а не некој играчи од Србија 2 лига или што знам здравје саму да ги информирам навивачите на ФК Тетекс дека утре ќе има прес па полека може да се почне со работа малу време имаме за подг на 31 почнува новата сезона ако има неш ново ќе пишам ;)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.279
Поени од реакции
3.310
Kои се можни засилувања ? :D ни требаат баеѓи :rolleyes:

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Се најавува можно засилување Славчо Георгиевски - Тупан :cool:
--- надополнето: Jul 7, 2011 9:09 PM ---
Ја лично би сакал да го видам во нашиот дрес Александар Васовски и Владимир Секуловски - Љаки :)

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Aјде стрпитесе малку,без дезинформацие..без замислени желби кој играч сакате да дојде,најдобро да си почекаме да се среди ситуацијата и да излезе "спонзоров" на пресконференција.

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Утре ќе биде објавено и на страницата на Фудбалската Федерација на Македонија за добијената лиценца
--- надополнето: Jul 7, 2011 9:24 PM ---
Типот наводно бил тетовчанец кој имал ресторан во Брно Чешка.
Газдата на ФК Тетекс не е тетовчанец :)

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Тетекс ја доби лиценцата за настап во првата лига и им честитам и ви пожелувам успешна сезона опстанокот си го изборивте поштено на терен и заслужено останувате во прволигашкото друштво :)

Kajgana Shop

На врв Bottom