Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Уште полошо ќе биде. Неможе да ти забрани да влезеш на стадион, ако не позади гол ќе купимо свите карте и ќе идемо на главната, а тогај ќе биде што ќе биде :) Затоа појќе им се исплаќа да не пушта.
Абе и мие сакавмо да купимо карте у Турново па не ни дозволија ни тоа. Едноставно у Македонијава прае кој сака што сака таке да ако немаа карте купено управа(искрено се надевам дека купиле) може на Идризи да му текне да не не пушти

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
AЛО:costumed2Што е бре ова Фан-клуб Тетекс или место за :angry1::lud:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
И нека почне више да се праа видео записи или да се слика,зш кј бевмо у втора лига имаше клипоој и по 10 минуте,а сеа една слика ако се прае само:toe:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Брат кј виде ти да се кара некој? Не глеаш дека праемо нормален муабет:helou:
Ахам!Значи ова не е карање а?Епа извини да не ве замарам јас продолжитеси со вашиот :3::se_ molam

Член од
2 јули 2009
Мислења
230
Поени од реакции
0
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УТРЕ ЈАКОТО ВЕРУЕМ ЌЕ ЈА НАКРЦКАМО ТРИБИНАТА ВАЉДА ЌЕ СЕ ОПРАЕ ВРЕМЕТО АЈДЕ КАЖУЈТЕ ПРОГНОЗА :vozbud:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
По све изгледа утре ќе го пропуштим натпреваров со Ренова:nerv: поради неодложни обврске.

Очекуем супер атмосфера и нормално да биде зачинета со победа на Тетекс :vozbud:

Член од
2 јули 2009
Мислења
230
Поени од реакции
0
По све изгледа утре ќе го пропуштим натпреваров со Ренова:nerv: поради неодложни обврске.

Очекуем супер атмосфера и нормално да биде зачинета со победа на Тетекс :vozbud:
ЗА АТМОСФЕРАТА УЖИВАЈ ЧЕ БИДЕ НА ВИСОКО НИВО А ЗА ПОБЕДА ТЕШКО АМА ВЕРУЕМ ДЕКА ЌЕ ЈА ДОБИЕМО

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ка ќе видимо сеа само со Ренова е јако ка играмо, мислим полни трибини, тензии, добро е што наредна сезона влага и Шкендија во прва лига така да ќе има појќе вакви натпревари.:vozbud:

Член од
20 декември 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
МНОГУ МИ СЕ СВИЃАА ВАКВИ УТАКМИЦЕ УТРЕ СМО ЦЕЛА ЕКИПА НА СТАДИОН :vozbud:

УПРАВАТА ИМА КУПЕНО КАРТЕ 100% НЕ ПУШТАА

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
МНОГУ МИ СЕ СВИЃАА ВАКВИ УТАКМИЦЕ УТРЕ СМО ЦЕЛА ЕКИПА НА СТАДИОН :vozbud:

УПРАВАТА ИМА КУПЕНО КАРТЕ 100% НЕ ПУШТАА

Ќе се даваа карте пред утакмица или пуштена е трибината цела? Ќе касним малу па затоа...

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
Molete da ne vrne utre zs ako vrne ke ima GOLEMA TEPACKA

Член од
20 декември 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
Ќе се даваа карте пред утакмица или пуштена е трибината цела? Ќе касним малу па затоа...
ЌЕ БИДА ПУШТЕНИ ВРАТЕТЕ

Molete da ne vrne utre zs ako vrne ke ima GOLEMA TEPACKA
НЕЗНАМ КОЈ ТРЕБА ДА СЕ МОЛИ ПА И ДА ВРНЕ НИЕ СМО НА ЈУГОТ
И ДА ВРНЕ И ДА ВЕЕ ЗА ВОЈВОДИ НИШТО НЕ Е !!!:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom