Абе види според мене многу подобро ке се снајде од овие што се моментално дефанзивци у ТетексПоправи ме ако грешам:nesum:Родиќ ка што знаем више и не е член на Работнички, пред една недела беше “избркан“. Ајде мие собирамо ѓубре, не е проблем...
Неможем ништо да кажем, зошто како што кажа Димитријевски не доби ич шанса за да покаже што знае. А ако добро се сеќаам против Одензе напрае 2-3 кикса...Абе види според мене многу подобро ке се снајде од овие што се моментално дефанзивци у ТетексПоправи ме ако грешам:nesum:
Точно направи 2 кикса и еден автогол си даде и затоа веќе не доби шансаНеможем ништо да кажем, зошто како што кажа Димитријевски не доби ич шанса за да покаже што знае. А ако добро се сеќаам против Одензе напрае 2-3 кикса...
Да се попраем не Бојан Ѓорѓевиќ туку Ѓорѓе Ѓорѓевиќ, моја грешка сум го побркал со друг играч :smir:Ка што разбрав Бојан Ѓорѓевиќ од Крка што требаше да дојде летово најверојатно ќе биде нашето прво појачање
Искрено првпут слушам за овја играч,ама се надевам дека нема да биде од онја истите со кој ни мачкаја очи цело летпоКолку што знам изгледа Драган Родиќ играч на Работнички треба да дојде ама ќе видиме на крај што ке бидеимал понуда и од некој тим од Србија.
Да се попраем не Бојан Ѓорѓевиќ туку Ѓорѓе Ѓорѓевиќ, моја грешка сум го побркал со друг играч :smir:
сакав пред некој ден да ти кажем дека си згрешил знам дека на лето од крка го баравмо ѓорѓе
За овие тројца си во право ама мене ми е највише криво за Ступиќ баш важеше за најголемо засилување во Тетекс ама ништо од тоа:nesum:По се изгледа дека ако не најде ангажман во странство Драган Родиќ ќе дојде во Тетекс.И можно е да дојда и Ѓорѓе Ѓорѓевиќ и Никола Вукајловиќ двајцата што требаја да дојда на почетокот на сезоната.
А рачунај што ни крата свака утакмица од посетеност, бројкава треба да биде уште поголема.http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/042112.pdf naj poseteni doma:wink:
да да криво и мене ми е за ступиќ ама 100% нема да дојде у тетекс го барале 2 тиам од турска 1За овие тројца си во право ама мене ми е највише криво за Ступиќ баш важеше за најголемо засилување во Тетекс ама ништо од тоа:nesum:
треба али овја клошариве од спорт или са ќори или не гледаа колку има публика на стадионА рачунај што ни крата свака утакмица од посетеност, бројкава треба да биде уште поголема.
брат за првиве утакмице бевмо многу ама последниве дома што ги игравмо со вардар со милано немаше ни 100 душе на стадион:smir:треба али овја клошариве од спорт или са ќори или не гледаа колку има публика на стадион
Тачно е тоа, ама на некој не им чинело времето, на пр. ја бев болен и затоа не дојдов...Инаку супер е тоа, втори по посета :helou:брат за првиве утакмице бевмо многу ама последниве дома што ги игравмо со вардар со милано немаше ни 100 душе на стадион:smir:
zborim za prvite utakmice togas mn ni skratija :smir:брат за првиве утакмице бевмо многу ама последниве дома што ги игравмо со вардар со милано немаше ни 100 душе на стадион:smir: