Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Родиќ ка што знаем више и не е член на Работнички, пред една недела беше “избркан“. Ајде мие собирамо ѓубре, не е проблем...

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Родиќ ка што знаем више и не е член на Работнички, пред една недела беше “избркан“. Ајде мие собирамо ѓубре, не е проблем...
Абе види според мене многу подобро ке се снајде од овие што се моментално дефанзивци у Тетекс:toe:Поправи ме ако грешам:nesum:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе види според мене многу подобро ке се снајде од овие што се моментално дефанзивци у Тетекс:toe:Поправи ме ако грешам:nesum:
Неможем ништо да кажем, зошто како што кажа Димитријевски не доби ич шанса за да покаже што знае. А ако добро се сеќаам против Одензе напрае 2-3 кикса...

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Неможем ништо да кажем, зошто како што кажа Димитријевски не доби ич шанса за да покаже што знае. А ако добро се сеќаам против Одензе напрае 2-3 кикса...
Точно направи 2 кикса и еден автогол си даде и затоа веќе не доби шанса
Но сепак се работи за млад фѕдбалер 21 или 22 години има и може тогаш не му бил денот

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
Ка што разбрав Бојан Ѓорѓевиќ од Крка што требаше да дојде летово најверојатно ќе биде нашето прво појачање :toe:
Да се попраем не Бојан Ѓорѓевиќ туку Ѓорѓе Ѓорѓевиќ, моја грешка сум го побркал со друг играч :smir:

Колку што знам изгледа Драган Родиќ играч на Работнички треба да дојде ама ќе видиме на крај што ке биде:toe:имал понуда и од некој тим од Србија.
Искрено првпут слушам за овја играч,ама се надевам дека нема да биде од онја истите со кој ни мачкаја очи цело летпо:toe:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Да се попраем не Бојан Ѓорѓевиќ туку Ѓорѓе Ѓорѓевиќ, моја грешка сум го побркал со друг играч :smir:
сакав пред некој ден да ти кажем дека си згрешил знам дека на лето од крка го баравмо ѓорѓе:)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
По се изгледа дека ако не најде ангажман во странство Драган Родиќ ќе дојде во Тетекс.И можно е да дојда и Ѓорѓе Ѓорѓевиќ и Никола Вукајловиќ двајцата што требаја да дојда на почетокот на сезоната.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
По се изгледа дека ако не најде ангажман во странство Драган Родиќ ќе дојде во Тетекс.И можно е да дојда и Ѓорѓе Ѓорѓевиќ и Никола Вукајловиќ двајцата што требаја да дојда на почетокот на сезоната.
За овие тројца си во право ама мене ми е највише криво за Ступиќ баш важеше за најголемо засилување во Тетекс ама ништо од тоа:nesum:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
За овие тројца си во право ама мене ми е највише криво за Ступиќ баш важеше за најголемо засилување во Тетекс ама ништо од тоа:nesum:
да да криво и мене ми е за ступиќ ама 100% нема да дојде у тетекс го барале 2 тиам од турска 1 :toe::toe::toe:

Член од
20 декември 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
А рачунај што ни крата свака утакмица од посетеност, бројкава треба да биде уште поголема.
треба али овја клошариве од спорт или са ќори или не гледаа колку има публика на стадион

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
треба али овја клошариве од спорт или са ќори или не гледаа колку има публика на стадион
брат за првиве утакмице бевмо многу ама последниве дома што ги игравмо со вардар со милано немаше ни 100 душе на стадион:smir:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
брат за првиве утакмице бевмо многу ама последниве дома што ги игравмо со вардар со милано немаше ни 100 душе на стадион:smir:
Тачно е тоа, ама на некој не им чинело времето, на пр. ја бев болен и затоа не дојдов...Инаку супер е тоа, втори по посета :helou:

Член од
20 декември 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
zborim za prvite utakmice togas mn ni skratija :smir:

i btw so vardar bevmo dobra brojka ne zborim za nas vojvodeve tuku imase ljudi na stadion

Kajgana Shop

На врв Bottom