Фан Клуб: Тетекс - Тетово

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
08.08.2001 почеток: 17:45 Македонија 4 1 Селекција на Новинари Пријателски натпревар “Градски стадион“ - Штип; гледачи: 3000
za selekcijata na novinari postolov vlegol kako rezerva.

23/05/2002 Македонија “странци“ 4 2 Македонија “доамшни“ Пријателски натпревар “Градски стадион“ - Кичево; гледачи: 2500
za selekcijata na domasni postolov igral kako starter.

ova e zapisano kaj mene u kompjuter, moze ima izigrano uste nekoj vakov natprevar ama kaj mene ne e zapisan.
:pos2::pos2::pos2:
Не сум знаел дека Постолов имал и друга професија!

Ама добро денес сите можат да бидат Новинари.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
:pos2::pos2::pos2:
Не сум знаел дека Постолов имал и друга професија!

Ама добро денес сите можат да бидат Новинари.
pa dobro toa ne e selekcija za koja igraat novinari, tuku selekcija sto ja izbiraat novinarite. selektor togas bil atanas kostovski i ete zagubile negovite igraci 4-1 ili kako bese rez ne mi teknuva, go pisuva u pogorniot post.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
pa dobro toa ne e selekcija za koja igraat novinari, tuku selekcija sto ja izbiraat novinarite. selektor togas bil atanas kostovski i ete zagubile negovite igraci 4-1 ili kako bese rez ne mi teknuva, go pisuva u pogorniot post.

Знам знам....

Него шо ви бидна со трансферот на Никола Тонев, мислам дека некој спомна дека ке игра за вас?

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Знам знам....

Него шо ви бидна со трансферот на Никола Тонев, мислам дека некој спомна дека ке игра за вас?
kaj skendija fan klub bese toa.

ne znam kolku god imas, ama si ja gledal utakmicata so novinarite u stip sto se igrala? go pisuva i datumot na toa sto ti kopirav pogore.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
kaj skendija fan klub bese toa.

ne znam kolku god imas, ama si ja gledal utakmicata so novinarite u stip sto se igrala? go pisuva i datumot na toa sto ti kopirav pogore.
Секавам се убаво на утакмицата, ама не се секавам на Постолов дека е играл, а убаво се секавам на Ѓоре Јовановски мислам дека му беше прва со репрезентацијата.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
Ка што разбрав Бојан Ѓорѓевиќ од Крка што требаше да дојде летово најверојатно ќе биде нашето прво појачање :toe:

Член од
20 декември 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
епа ај здраво на свите :vozbud::vozbud: нека седи сликава бе и они знаа да провоцираа иначе нешто ново у тимов има ќе доаѓа некој ќе си иде има некој информацие ?

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
епа ај здраво на свите :vozbud::vozbud: нека седи сликава бе и они знаа да провоцираа иначе нешто ново у тимов има ќе доаѓа некој ќе си иде има некој информацие ?
па незнам брат ка што кажа овја погоре бојан ѓорѓевиќ од крка на лето ја мислим од крка баравмо еден ѓорѓе ѓорѓевиќ :):pos2:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Колку што знам изгледа Драган Родиќ играч на Работнички треба да дојде ама ќе видиме на крај што ке биде:toe:имал понуда и од некој тим од Србија.

Член од
20 декември 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
Колку што знам изгледа Драган Родиќ играч на Работнички треба да дојде ама ќе видиме на крај што ке биде:toe:имал понуда и од некој тим од Србија.
дај малку појќе инфо за него која позиција игра ова она :toe:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
ќе дојде кј нас 70 % заш свака година брацо дава играчи од работнички ка на пример лани муарем и богатинов:):back:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
дај малку појќе инфо за него која позиција игра ова она :toe:
Драган Родиќ игра на позицијата стопер и немаше никаква минутажа во Работнички играше само 20 минути против Одензе и на куп дуелот со Фортуна.

Kajgana Shop

На врв Bottom