Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Аман бе што е работав?! Маџари неможа да го тепаа? Ааааах, ако продолжа ваке и у лига овја новиве, ќе ида накај дома без ноге изгледа...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ајде ајде, неможа да победа со наши па пробаја со србиве а? :pos2::pos2: Стварно незнам што се дешава, викам ја новиве засилуења ќе си се врата без ноге дома изгледа!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ова тактика некоја дан им е? :):):) Абе ќе газимо у лига, реков уште од почеток ја. Ако треба нека ги изгубимо све пријателскиве само у лига да се тепа, друго ништо не ме интересира! Ме радуе што овја Толески дава голови, 2-3 даде на пријателскиве. Би требало добар тандем да бида со имењакот негов, Аце Стојаноски.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
kako sto mi kazaja nema da se ide za negotino na vardar-teteks, zatoa sto se pocnati podgotovkite za teteks-skendija.

p.s. ako saka nekoja da idemo nakaj negotino neka pise, pa moze so necija kola da se organiziramo 4-5 duse.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
kako sto mi kazaja nema da se ide za negotino na vardar-teteks, zatoa sto se pocnati podgotovkite za teteks-skendija.

p.s. ako saka nekoja da idemo nakaj negotino neka pise, pa moze so necija kola da se organiziramo 4-5 duse.

Абе ќе видимо, уште не е сигурно дали ќе се иде или нема да се иде. Ја разбрав дека нема да се иде, зошто треба да се спрема за со Шкендија, па незнам сега што ќе биде. Може и да се иде ќе видимо.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Абе ќе видимо, уште не е сигурно дали ќе се иде или нема да се иде. Ја разбрав дека нема да се иде, зошто треба да се спрема за со Шкендија, па незнам сега што ќе биде. Може и да се иде ќе видимо.
ja so spato zborev vcera i on take mi rece.

Z

ziko bt

Гостин
И БИВШИОТ КАПИТЕН ГИ НАПУШТИ "ЦРВЕНО-ЦРНИТЕ"
Брага се пресели во Тетекс

Бразилецот со македонски пасош Брага е последниот во низата фудбалери кои ги напуштија редовите на Вардар во екот на големата криза која владее во клубот веќе подолго време. Поранешниот капитен на "црвено-црните" се пресели во таборот на тетовскиот второлигаш Тетекс, каде што повторно ќе се обедини со поранешниот финансиер на Вардар, Слободан Вујчиќ-Брацо, кој од оваа сезона е главниот спонзор на клубот.
Најавено е дека Брага ќе дебитира за својот нов клуб уште денеска, кога продолжува фудбалската сезона во Македонија.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ајде со среќа нека му е. Ќе видиме што ќе напраемо денеска, со среќа против Вардар Декамел. Ах колку ми е криво што не заминавмо за Неготино :/

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро тргнавме, само да не знаете кој ги дал головите и дали играл Брага? Први на табела :)

Kajgana Shop

На врв Bottom