- Член од
- 20 февруари 2011
- Мислења
- 300
- Поени од реакции
- 60
http://www.youtube.com/watch?v=UbKSCD0EOpc Најава за Тетекс - брегалница инаку днаска низ Тетово се лудуеше вечер продолжуваме
Кога незнаеш што се подгрупи и за што служат не пишувај глупости на форумов, ако сакаш да ти објасним пиши ми по ППheheheheh Abe nikako ne moem da ve razberem nesto,ama aj nema vrska,dobro toa so podgrupeve ajde onaka neka bide ok i take facebook e najgolem medium toa da e sea drugo nesto ne mi e jasno vikate od tetovcanka 50 duse ok od blok 70 isto 50 duse da recemo,e sea ako od koltuk,dva bresta dojda 25 duse ) sto ke gi iskarate niv ke sleda nesto sankcie ili kako e u plan kazi mi ziti sve.Toj sto saka da ide na stadion ke ide ne da e od koltuk,saat maalo,seri kupus maalo ke ide brat toa e toa faktot,i uste nesto ne se kriem od nikogo mislim ova cistoinformativno neli,I daj od kj zaklucivte deka trgnale raboteve? od prijatelite na facebook (vojvodi) grupeve ili od like na stranete.Atending pritiskaa svite retko koj doaga! T.e ke vidimo sega so Bregalnica ama nemoj posle da se razocaramo pa da baramo vinovnici za ovaa rabota ili koj potfrlil.I ne mi gi vagjaj molimte od kontekst sve tekstojve sto gi pisuam i sam rekov deka ve podrzuam apsolutno.