Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Абе сва среќа иамо вакви експерти. цветаме на тој план.
А за тоа дали иам или неам абер... хе хе

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Чиста местенка, мораа да се примат 4 гола од 11 Октомври, само криво ми е што им ги зеле телефоните на играчите инаку имаше кладилнициве да ги утепам. :D Иначе и играчите имаа земено некое евро, добиле премии за успешната реализирана утакмица. :cautious:

B

Beck's

Гостин
imase pravo Saber koa vikase deka kaj nas ne znaat ni da mestat, pa retardiran da si od samoto video so golovite, bi sfatil deka se raboti za cista mestenka. Samo kako dozvoluva odbranbenite igraci na Teteks da primaat golovi, stoea kako stativi. Sramota

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Реков да не пишуемо овде за Војводи, ама само да информирам.

Се сменија неколку работе у Војводи и од сега па натаму би требало организацијата да е на далеку повисоко ниво. Затоа ТЕТОВЧАНИ, свите на стадион наредната недела! Ќе бидете дополнително информирани.

Војводи1988

Војводи 1988
Член од
15 август 2011
Мислења
22
Поени од реакции
11
Формирана е и првата подгрупа на војводи :) Војводи Центар дечки од Центар и Ајдучко +16 екипа поздрав :)
--- надополнето: Sep 2, 2011 1:46 PM ---
А формирана е и подгрупа на Војводи од Брвеница :)

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Формирана е и првата подгрупа на војводи :) Војводи Центар дечки од Центар и Ајдучко +16 екипа поздрав :)
--- надополнето: Sep 2, 2011 1:46 PM ---
А формирана е и подгрупа на Војводи од Брвеница :)
Војводи Тетовчанка ги забрае ;)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Damn, зашто мислам дека ова е погрешно ? :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Damn, зашто мислам дека ова е погрешно ? :D
У никој случај, ова е единствен начин да се среда работете. Свекоа подгрупа ќе мора да има 50+ редовни членоој, иначе нема да постои.

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
Mnogu gledamo evropski i balkanski navijaci pa vlegovmo vo film,demek znaes mislis iljadnice smo pa nemoemo da se organiziramo pa sea pod grupe ke se formirale :))) abe znaes idejava ne mi se sviga eptem pa i smesna e! nego drugo mi padna na pamet? znaes ova sve se desava od toa deka ljudive sa zelni za fudbal za navijanje atmosvera itn..e toa e vise dobro pozitiven znak,Ama nemoj sea da baras naredna utakmica so bregalnica doma nesto pogotovo bum nekoj jako epten ne be brat,posle mizerijata u prilep sto ja vidovmo da se trgnes da ti dada gol,na momenti i ja se zaprasuam sto idem na stadion sto bidna od nasiot teteks,pa dobro dojdoa seljaci od prilep 4 komada da ti pikna pa neli e be sram toa ima decki sto svarno go sakaa teteks e sea nekoj belosvetski prevaranti da praa pare i profit od klubot sto go gradeja generacie tetovcani... ne ne!

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Никој не влегол у филм,никој не сака никого да копира..едноставно сакамо да се проба вака да се види како ќе иде работата..зашто реално се допре дното и неможе ништо да се изгуби:)
Инаку кој ќе се спомна Војводи каде било низ државава на сите им текнува дека не се работи само за Н.Г..сите знаа дека се работи за срцето на патриотизмот и македонштината у оваа наша држава,затоа каков и да бил Тетекс втора,трета,прва лига,местел,неместел(јбг таква ние лигата) ние треба да продужимо да си го терамо СВОЈОТ филм.
И уште еднаш ако имаш нешто да забележиш,да се противиш знаеш кај можеш да кажеш...нема потреба од криење;)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
У никој случај, ова е единствен начин да се среда работете. Свекоа подгрупа ќе мора да има 50+ редовни членоој, иначе нема да постои.
Тоа е тоа, баш поради ова не ми се свиѓа. Не сум сигурен каков ефект ќе има.

Инаку, иам и една друга забелешка али ипак не сум член на Војводи па се надам дека некој друг ќе ја забележи истата работа што и јас па ќе се интервенира навремено ;)

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Зашто смо влегле у филм ? Кој едни лозари,пирати и мајмуни може да имаа подгрупе зошто неможемо ние ? Ја мислим дека ова со подгрупеве е супер идеја... и мислим дека ваке ќе ни се зголеми бројноста на трибината... Тетовчанка 50 душе ка од шала ќе бида... а и Блок 70 ќе ги има многу со оглед на тоа кој чуек е задолжен за таму, Поток исто таке може да се собера голема бројка... Два Бреста - Колтук се надевам многу ќе бида со оглед на тоа дека са Македонски маала... а за Центар-Ајдучко не се сомневам :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Одлично е ова со подгрупеве, ваке сигурно ќе се привлече уште повише народ за на стадион. Добро е, тргнаа работете кон подобро. :)
Тоа е тоа, баш поради ова не ми се свиѓа. Не сум сигурен каков ефект ќе има.

Инаку, иам и една друга забелешка али ипак не сум член на Војводи па се надам дека некој друг ќе ја забележи истата работа што и јас па ќе се интервенира навремено ;)
??:)

Kajgana Shop

На врв Bottom