- Член од
- 20 февруари 2011
- Мислења
- 300
- Поени од реакции
- 60
Излеа Ике и Цоле ќе бидат новите тренери на Тетекс а Жика,Цоле,Чаплич,Столевски,Трајчевски и др ќе останат во тимот
Во котизацијата е вклучено и пари за судии... Иначе сигурно може да се најде начин да платите за користење на Градскиот Стадион...Постојат милион начини... Добро е за Тетекс, само напред во претстојнава сезона... На маката се познаваат јунаците !!!Трошковите за превоз и за судии како што знам ќе ги плаќа џобе
Првин здраво се вика А инаку Тетекс нема да згасне вчера на состанокот се одлучило дека Тетекс ќе остане во прва лига. Играчи има од младинската школа и Тетовчани кој ќе играа со срце за клубот дур да не се среда работете у клубов а превозот за играчите ќе го плаќа Џобе позичAbe vie za Teteks praete moabet ili hajduk split ke go opravate ne se sekirajte oni si imaa fudbal praa pare kur ne im cue,kazite koe e resenievo za segasnava situacija u koja se naoga teteks za nekolku dna pocnua prvenstvo a pare nema do skopje da se otidne kako ni fudbaleri a kamo li pare.ocigledno e toa deka teteks ke zgasne ama toa e,i uste nesto od prvin kogaj gi vidov tia novi direktori,gazde sponzori edno drugo znaev deka sa nekoj belosvetski prevaranti ama aj vikav da ne bidem samo ja pesimista a toa koj lopov do lopov .
Котизација не плаќаа за џабе Од пред 2 сезоне почна да се плаќа котизација зошто имаше клубоој што немаја паре и не им даваја на судиете, па затоа се плаќа сега однапред котизација за да нема такви работе.Подобро е да се игра со младинци и останатите Тетовчани, а не пак да згасне клубот. Само што пак ќе има трошкови, ќе треба да се плаќаат обврски спрема судии, за Градскиот стадион затоа што мислам дека теренот на спортски не е прифатлив за прва лига, комбе или бус за гостувања, и сето тоа треба некој да го плаќа а како што седи работава немаме човек кој би го средувал тоа.
Ќе се најде решение, ти ич да не секираш. Тетекс нема да пропадне, ќе игра со младинци. Изгледа не си у тек со работеве.Abe vie za Teteks praete moabet ili hajduk split ke go opravate ne se sekirajte oni si imaa fudbal praa pare kur ne im cue,kazite koe e resenievo za segasnava situacija u koja se naoga teteks za nekolku dna pocnua prvenstvo a pare nema do skopje da se otidne kako ni fudbaleri a kamo li pare.ocigledno e toa deka teteks ke zgasne ama toa e,i uste nesto od prvin kogaj gi vidov tia novi direktori,gazde sponzori edno drugo znaev deka sa nekoj belosvetski prevaranti ama aj vikav da ne bidem samo ja pesimista a toa koj lopov do lopov .
Веста изгледа дека ќе се официјализра уште вечерва. Така да, нека бидне официјално па вечерва ќе пишеме поише инфоп.п.с Имам убаа вест, ама ќе почекамо до утре па ќе биде најверојатно и официјално Не ме прашујте што е и како е зошто уште не е официјално, утре ќе дознаете