Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Излеа Ике и Цоле ќе бидат новите тренери на Тетекс а Жика,Цоле,Чаплич,Столевски,Трајчевски и др ќе останат во тимот :)

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
АЛО ТЕТОВЧАНИ ДАЈТЕ НЕКОЈА ПОДЕТАЛНА ИНФОРМАЦИЈА СТО СЕ СЛУЧУВА СО КЛУБОТ

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Сигурно ќе се најдат пари и за да се изнајми стадионот, нема шанси да играме на теренот на спортски.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Само Џобе ако се смилуе и да даде паре за Градски, иначе некој друг да се најде тешко.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Подобро е да се игра со младинци и останатите Тетовчани, а не пак да згасне клубот. Само што пак ќе има трошкови, ќе треба да се плаќаат обврски спрема судии, за Градскиот стадион затоа што мислам дека теренот на спортски не е прифатлив за прва лига, комбе или бус за гостувања, и сето тоа треба некој да го плаќа а како што седи работава немаме човек кој би го средувал тоа.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Трошковите за превоз и за судии како што знам ќе ги плаќа џобе :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Трошковите за превоз и за судии како што знам ќе ги плаќа џобе :)
Во котизацијата е вклучено и пари за судии... Иначе сигурно може да се најде начин да платите за користење на Градскиот Стадион...Постојат милион начини... Добро е за Тетекс, само напред во претстојнава сезона... На маката се познаваат јунаците !!!
--- надополнето: Jul 26, 2011 12:08 PM ---
Марко Јовановски отишол во Шкендија ...

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
за марче беше прашање на време кога ќе си замине

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
Abe vie za Teteks praete moabet ili hajduk split ke go opravate ne se sekirajte oni si imaa fudbal praa pare kur ne im cue,kazite koe e resenievo za segasnava situacija u koja se naoga teteks za nekolku dna pocnua prvenstvo a pare nema do skopje da se otidne kako ni fudbaleri a kamo li pare.ocigledno e toa deka teteks ke zgasne ama toa e,i uste nesto od prvin kogaj gi vidov tia novi direktori,gazde sponzori edno drugo znaev deka sa nekoj belosvetski prevaranti ama aj vikav da ne bidem samo ja pesimista a toa koj lopov do lopov .

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Abe vie za Teteks praete moabet ili hajduk split ke go opravate ne se sekirajte oni si imaa fudbal praa pare kur ne im cue,kazite koe e resenievo za segasnava situacija u koja se naoga teteks za nekolku dna pocnua prvenstvo a pare nema do skopje da se otidne kako ni fudbaleri a kamo li pare.ocigledno e toa deka teteks ke zgasne ama toa e,i uste nesto od prvin kogaj gi vidov tia novi direktori,gazde sponzori edno drugo znaev deka sa nekoj belosvetski prevaranti ama aj vikav da ne bidem samo ja pesimista a toa koj lopov do lopov .
Првин здраво се вика :) А инаку Тетекс нема да згасне вчера на состанокот се одлучило дека Тетекс ќе остане во прва лига. Играчи има од младинската школа и Тетовчани кој ќе играа со срце за клубот дур да не се среда работете у клубов а превозот за играчите ќе го плаќа Џобе позич :)
--- надополнето: Jul 26, 2011 1:50 PM ---
Иако до синоќа беше неизвесна судбината дали еден од најреномираните прволигаши Тетекс ќе ги започне натпреварите во новата прволигашка сезона, сепак после синоќешниот состанок на УО на Тетекс, дефинирано Тетекс сепак ќе игра прволигашки фудбал. Голем број од носителите на играта кој минатата сезона ги бранеа боите на штофарите заминаа, нo сепак со свои млади сили потпомогнати од староседелците и новите носители на игрaта Ѓорѓевски, Наумовски, Савевски, Урошевиќ, Столевски, Радоњиќ,Николовски и останатите кој останаа верни на белиот дрес во најтешката сезона од формирањето на клубот ќе се обидат да обезбедат опстанок. Секако тука ќе бидат и потпомогнати од верните војводи кој треба да бидат ветар во грб за овој млад тим. Кормилото на клубот според наши информации ќе припадне на тројката Стојмир Урошевиќ,Ивица Јовановски и Зоран Стерјовски кој ќе бидат пред тешка задача да склопат и припремат тим на само 3-4 дена пред стартот на првенството. Но како и да е добро е за македонскиот фудбал што сепак Тетекс продолжува да се натпреварува.Share

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Подобро е да се игра со младинци и останатите Тетовчани, а не пак да згасне клубот. Само што пак ќе има трошкови, ќе треба да се плаќаат обврски спрема судии, за Градскиот стадион затоа што мислам дека теренот на спортски не е прифатлив за прва лига, комбе или бус за гостувања, и сето тоа треба некој да го плаќа а како што седи работава немаме човек кој би го средувал тоа.
Котизација не плаќаа за џабе :) Од пред 2 сезоне почна да се плаќа котизација зошто имаше клубоој што немаја паре и не им даваја на судиете, па затоа се плаќа сега однапред котизација за да нема такви работе.
Инаку ќе се среди, за комбиња и за такви работе ако нема до толку, можемо мие да помогнемо. Свите по 100 денара ете ти го путот. Мие смо тиа што треба сега највише да помогна.
Ќе се најде решение, ти ич да не секираш. Тетекс нема да пропадне, ќе игра со младинци. Изгледа не си у тек со работеве.

А Марко нека иде и нека крши глава, никад да не го видим више. Ми беше еден од поомилените до пред 2 сезоне, ама од ка почна со преварете негови, неколку утакмице изгледа имаше наместено...да не го видим.

п.с Кикирик изгледа се враќа кј нас, вчера таке ми кажаја.

п.п.с Имам убаа вест, ама ќе почекамо до утре па ќе биде најверојатно и официјално :) Не ме прашујте што е и како е зошто уште не е официјално, утре ќе дознаете :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
п.п.с Имам убаа вест, ама ќе почекамо до утре па ќе биде најверојатно и официјално :) Не ме прашујте што е и како е зошто уште не е официјално, утре ќе дознаете :)
Веста изгледа дека ќе се официјализра уште вечерва. Така да, нека бидне официјално па вечерва ќе пишеме поише инфо ;)
По се изгледа дека добри ветришта почнаа да му дуваат на Тетекс и конечно ќе се консолидира.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Уште денеска ќе се знае тоа што зборите, кај 5-6 саат имаа состанок :)

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Многу убави вести слушам ќе биде јако :) затоа апел до сите навивачи на Тетекс да не пишуват ништо чекаме да биде Официјално и тоа ќе биде денеска! :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom