- Член од
- 26 март 2011
- Мислења
- 592
- Поени од реакции
- 79
pa komu da mu kazesПрегледај го приврзокот 41973Ne znam dali ke igra ili ne, ama startot bajagi opasen izgleda!!!
pa komu da mu kazesПрегледај го приврзокот 41973Ne znam dali ke igra ili ne, ama startot bajagi opasen izgleda!!!
коментаторов скроз отка4и мислиш охрид игра лига шампиони!Малце надвор од темата градското дерби..Повеќе од потребен ни е ваков играч http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=881bd119-1c92-4b17-873e-3b533f5e7eac&ln=3&typeBack=default со двајца Клечки ДАР-МАР ќе праемо хахах....А и коментаторов не е нормален хахахаха...
:pos2::pos2::pos2::pos2: Има трева У стадионот бе??? :pos2:ja neznaem kade misli da pobeduva teteks so SHKENDI u trevata na stadion ! ballistet ZAKOOOOOOOOON !
pa da ne sakash da igrash fudbal na betonot u sporcki ? fudbal na treva se igra bee o ti neznaesh izlgeda da te uchim i toa:pos2::pos2::pos2::pos2: Има трева У стадионот бе??? :pos2:
Незнаем дали да се смеем или да плачем на вакви инцести.
Абе дан имате нешто плакате низ градов, не сум приметил, за да доаѓате на форумов и да јадете само гомна? Фаноој на шчендија а прв пост им е у фан клуб: ТЕТЕКС.
Незнам треба да се распрашамо и да го земемо овдеОвој Клечкаровски од Охирд му е брат на Николче мислам?
Koj be da kupova motika ?! shto ti e be OOOOooo ja ti praem zborovi za fudbal utre koga kje se ve pobedime OOOOO FORZA SHKENDIIIIIIII a ti treba da kupish na brzi patiki za da begash od stadionot OOOOO FORZAAAA OOOOOсо вакви како овја погоре ли ќе се разберемо?за нив само мотиката и нека копа за тоа само ги бидува.
ооооооо кој ти ре4е да купиш мотика ја ќе ти купим ти само треба да копаш оооооооооо:baeh::pos2:Koj be da kupova motika ?! shto ti e be OOOOooo ja ti praem zborovi za fudbal utre koga kje se ve pobedime OOOOO FORZA SHKENDIIIIIIII a ti treba da kupish na brzi patiki za da begash od stadionot OOOOO FORZAAAA OOOOO