Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
па да не изигрававте квазипатриоти ќе имаше Гостување и НАВИВАЊЕ, т.е. да си бевте навивачи(а бидејќи не сте-НЕ ЗНАМ ШТО ВАС ТОЛКУ ТЕШКО ВИ ПАЃА ТОА)??!?!?!?!?!?
A lani koj bese kriv koga bea kazneti site naviaci ? da ne bevme nie ?
nie sto praevme go jadevme sami (Ne kaznea ) !

i pokraj sto sme kazneti pak navivame za nashiot tim kako sto bese slucajot so teteks, i sega so rabotnicki !

a vie ?
ve cekame u tetovo protiv SHKENDIJA ! ama znam deka nema da dojdete !:smir::vozbud:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
A lani koj bese kriv koga bea kazneti site naviaci ? da ne bevme nie ?
nie sto praevme go jadevme sami (Ne kaznea ) !

i pokraj sto sme kazneti pak navivame za nashiot tim kako sto bese slucajot so teteks, i sega so rabotnicki !

a vie ?
ve cekame u tetovo protiv SHKENDIJA ! ama znam deka nema da dojdete !:smir::vozbud:
Абе остај го таков е тој само да каже нешто :)

B

Beck's

Гостин
па да не изигрававте квазипатриоти ќе имаше Гостување и НАВИВАЊЕ, т.е. да си бевте навивачи(а бидејќи не сте-НЕ ЗНАМ ШТО ВАС ТОЛКУ ТЕШКО ВИ ПАЃА ТОА)??!?!?!?!?!?
bar vie be druze nemate pravo na zbor,neli lani zaradi vasite gluposti bese zabraneto gostuvanje na navivackite grupi.A i ne mi padna zal,nego go kazav moeto mislenje t.e go delam toa sto i vie go mislite za vakvite zakoni.Nie go zasluzivme tacno,ali ne treba site da bidat zrtvi na toa,isto ko sto bese lani:smir:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.716
Поени од реакции
3.073
bar vie be druze nemate pravo na zbor,neli lani zaradi vasite gluposti bese zabraneto gostuvanje na navivackite grupi.A i ne mi padna zal,nego go kazav moeto mislenje t.e go delam toa sto i vie go mislite za vakvite zakoni.Nie go zasluzivme tacno,ali ne treba site da bidat zrtvi na toa,isto ko sto bese lani:smir:
Zaradi KOMITI a ? pa koj provocirase prv be legendo edna, sto mislis taka ke pomine toa, ja nez sto se praite vie navijaci so onie sverceri napagjate dve 15disini deca im se kurcite pa toa taka ne moze da ostane, glej ne zbori poise za ovaa tema ziti se !!!

B

Beck's

Гостин
znaci ne go prevrtuj muabetot,posto ne me boli uvo mene za toa sto se sluci u Nerezi.Drugo diskutiravme,zaradi vas i drugite bea zrtvuvani,a zasto dojde do incidentot objasni im na drugite,mene voopsto ne me interesira

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Значи незнаемо да искористимо кикс на тиа што са пред нас еј :Ѕ До сега имавмо 3-4 шансе да бидемо пред конкурентите, ама ка ќе киксна они, мора и мие да кикснемо :/ Да тепавмо денеска први ќе бевмо, ама + црвен имавмо...јебига тоа е тоа. Штета што не користимо вакви шансе...

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Абе остај го таков е тој само да каже нешто :)
:pusk:

--- надополнето ---

znaci ne go prevrtuj muabetot,posto ne me boli uvo mene za toa sto se sluci u Nerezi.Drugo diskutiravme,zaradi vas i drugite bea zrtvuvani,a zasto dojde do incidentot objasni im na drugite,mene voopsto ne me interesira
ја не знам дека имало Комити во Нерези,знам дека имаше Македонци кои се враќаа од натпревар,а беа попречени од Планински луѓе.....не гледам тука нешто да има врска со фудбал,навивање!!!!!

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
15 ноември 2010 година (понеделник) со почеток во 21:10 часот во спортската емисија на Македонската телевизија (МТВ 1) во директен пренос ќе се изврши извлекување на паровите за 1/2 финале од Купот на Република Македонија во организација на ФФМ.

Комити-балисти, дебатата можете и преку ПП да ја разглабите или у вашите фан клубои.

Vojvodi_Te

Војводи Тетово
Член од
31 март 2009
Мислења
122
Поени од реакции
5
Е ваке колку се нервирам еј кога КОПИЉИ од 13 године ќе кажа нешто ... Која црна шкендија бе? Шкендија испадна од купот у 16 финале од Влазними ... И друга работа, извекуењето е у 21 часот .... Дете, имаш 13 године, посвети се на школо и не трупај глупости ....

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Можемо да бидемо задоволни што не изгубивмо 3-4:0, бидејќи Брегалница имаше 2 контре кои не ги реализира и еден неискористен пенал.
А па Тетекс по добивањето на црвениот картон почна да игра, ствараше шансе али никако да даде гол.
Второ полувреме скоро цело време се играше пред шеснаесетникот на Брегалница, каде што Тетекс на 2-3 наврати имаше посериозни шанси.
На Белчев му ја пукнаја аркадата, а пак при крај имаше и мал инцидент, каде што исклучен беше Жаре.
И се гледаше дека многу ни фалеја Генц и Дуле!

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
Виц на денот..хахахаха...можно е да си дишел лепак ка со рече еден или па си пафнал нешто :)

--- надополнето ---

vojvoda_90 напиша:
Виц на денот..хахахаха...можно е да си дишел лепак ка со рече еден или па си пафнал нешто :)
Во 9 ждрепката!!! ајде барем еднаш нека не посака ждрепкава и нека падне полесен противник (Тиквеш)...

Kajgana Shop

На врв Bottom