Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не ги пуштиле да влезат на стадион, а после за да покажат сила почнале да тепаат наши членови. Нашиве вратиле, а еден завршил у станица. ACAB!!!

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
цццццццц навистина срамота,кај сме малку навивачи па и уште и невидена репресија прават,вчерашната случка,денешнава исто така,дешавките со ФА,двојните стандарди во места населени со Албанци итн ќе доведе до ептен ригорозни мерки од страна на полицијата т.е. ЌЕ ГО ЈАДЕМЕ и за мала ситница,поради ќефот на полицијата
.....но се надеваме дека се ќе се смени кога ќе има константна бројка од мин 500 навивачи,е тогаш нашето време ќе дојде:vozbud:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Ги тепавмо, сеа нека му го :pusk: на тој шо им је у станица:nerv:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.461
Не го очекував ова од Струмичката полиција дека ке нападнат ваши навивачи,за во Битола и Прилеп знам какви се џандарите:toe:,значи сите џандари се копилиња:toe: Честито победа

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.928
Честито победа, иначе нека пише некој што биднало со војводи пуштени ли се назад или уште ги држат таму!АЦАБ!!!!!:nerv:...Иначе коефициент беше 7 за тетекс и си ја фатив...:pipi:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Ама незнам заш не ги пуштиле на трибина,да беа 300-400 душе ајде де,ќе нема место ова она...а ваке 50 душе да не ги пушта на трибина.Што проблеми може да направа 50 душе на стадион опколени со исто толку џандари??Па пушти ги на трибина ќе заврши утакмицата ќе си ида ка ништо да не било:toe:очигледно е дека ваке сакаа да направа притисок и да се уништи она малу што остана од навивачите.Мора да се стори нешто ова не иде више ваке:nenene:
Добро е победивмо,се надевам дека сеа ќе отворимо добра серија...:smir:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
Прво да честитам победа и се надевам дека ќе продужимо у победнички ритам и понатаму.

Иначе ова што се десило со џандариве е стварно срамота,па мајку му до когај мисља да се изживуа врз навијачите, не знам:tapp:

Член од
2 јули 2009
Мислења
230
Поени од реакции
0
ЗНАЧИ КОНЕЧНО СЕ ВРАТИВМО ОД СТРУМИЦА ЗА ЏАБЕ И ОТИДОВМО НИЕ ОТИДОВМО ТАМУ У МИР НИТУ ПРОВОЦИРАВМО НИТИ НИШО И НЕ НЕ ПУШТИЈА НА ТРИБИНА СО ИЗГОВОР ДЕКА НЕ СМО БИЛЕ ПРИЈАВЕНИ ИНАЧЕ ФАЛА ИМ НА ЏАНДАРИТЕ ШТО МЕ НАЈДОЈА МЕНЕ НАЈМАЛ ПА ИЗЕДОВ НЕКОЛКУ ПЕНДРЕКА ВОЏАТА НИ ГО ПРИВЕДОЈА ПА ИДЕВМО ПЕШКИ ДО ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА И ДОДЕКА НЕ ГО ПУШТИЈА СЕДОВМО ТАМУ

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Еве и ја само што дојдов,значи ова немам видено ова македонци на македонци да им праа немам видено до когај ќе ни биде ваква државава:uvo:когај беа 4 џандарите беа мирни беше све ок може и ќе не пуштеја ама од кој добија засилуење прво не односеја на улица и од таму навијавмо и станаја силни наеднаш на полувреме почнаа дури да тускаа,тепаа:uvo:само се прашуем што ќе беше да отидеја свите 200 душе што беа запишани е нз тогаш кој ќе изедеше чутек,на крај дури им шетавмо низ град се до полиција и седевмо додека не го ослободија приведенитот:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom