Фан Клуб: Србија

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Дечаци, јутре сс Хрватску ке биде заебано, Миха опет гледам глупира се сс екипу, али ај да се надамо на најбоље али и да бидемо реални тешко у Загреб да тепамо, како и да е другар ми што вика абе послаби смо од Хрвати, ама можемо само на инат да ги тепамо !

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
И у ракомет бевме послаби, па... :cool: Си имаат они комплекс од нас бар кога доаѓа збор за спорт, нема спорт у кој не сме им го спопикале али онака јако да ги боли!

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
На овие као тебе незнам што да коментирам, очигледно имаш психички проблеми, и што е до мене жалу ве...

Шта се тиче за утакмицу, стварно моментално Хрвати су појаки од нас, ама овој ја што га виде е брука, Коларов кој се рачуна дека има едн од подобри шутеви у европу дешаваму се тој што се деси у тј момент, сакаше тв од тарасу да га фрљу, второ цела одбрана сс све голмана играв у врвни европски клубови и толко да изгледав мизерно при втор гол, а туј га укључују и голмана кој што до пред некој дн га фалеше толко много усрасва се и изгледасва како ебани аматери, е сга кд би било само до оовој што га кажа проблем ја би бија пресреќан, искрено Михајловиќ е бија добар играч ама само добар играч за селектора нега бива, тој сс химну нејќу да га коментирам затој што на мене лично тој ми се свиѓа, ама да неамш никакву игру, сс Шкотску,Македонију, Хрватску, да има некои играчи кои што 80 % од репрезентацие би ги сакале у свој тим(Матиќ), а у овј случај не су ни викнати е стварно срамота, а све тој му га е омогуќија Толе кој што од како га смени Антиќа Српска Репрезентација е све полоша и полоша!

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Шкотска, иако неможу да ги гледам од што играв килаво, ипак овдека треба да се иде на победу без разлику на све, а и Шкоти су добар противник за вадење од лајна барем на психички план!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Додека Михо си ги игра играчите од неговата агенција и им билда настапи во СиВи за да лапа пари подоцна, не ја бива репрезентацијата... Кои се тие Радовановиќ, Џорџевиќ, Стевановиќ... Каде играат? Во втора француска лига? :facepalm:

Го нема Љајиќ, го нема Матиќ, го нема Сулејмани, да се заангажираат да ги вратат Станковиќ и Немања (мада Немања испадна пи*ка кога ја напушти репрезентацијата кога беше тешко)...

Радомире врати се !

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Додека Михо си ги игра играчите од неговата агенција и им билда настапи во СиВи за да лапа пари подоцна, не ја бива репрезентацијата... Кои се тие Радовановиќ, Џорџевиќ, Стевановиќ... Каде играат? Во втора француска лига? :facepalm:

Го нема Љајиќ, го нема Матиќ, го нема Сулејмани, да се заангажираат да ги вратат Станковиќ и Немања (мада Немања испадна пи*ка кога ја напушти репрезентацијата кога беше тешко)...

Радомире врати се !
Koлко е Миха крив исто толко е и Толе, човече Толе после две лоши утакмице отпуштига Радомира за кога ти толко молиш да се врати, а Синиша има 4 узастопни порази од кои 3 колко се сеќам су брука невидена, такој да овуј победу негу рачунам ништо посебно искрено немамо нападача да не се заварамо сс овија два гола на овој дете кое што пред да даде гол губеше се на терен како невиност на матуру, а од другу страну Панта колко и да е лош у Олимпијакос колко што знам ја редовно игра и дава голови, исто важи како што кажа ти за Матиќа и Сулејмани, док за Љајиќа ја сам на страну на Михајловиќа!

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Абе гледа некој европско У19, нашиве растураат, влегоа во финале и чекаат друг финалист од Шпанија и Франција, како и да е овие нашиве ме позитивно изненадуваат, се гледа дека децата имаат талент и можат далеку да догураат во фудбалот !

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
си газат дечките....после утката со химната кога им ја свиреа "Хеј словени" (намерно или не) на почетокот од натпреварот, се гушнаа и пред утакмицата во хор си ја одпеаа "Боже правде" и со срце влегоа во натпреварот, браво за голманот Рајковиќ и за сите други! нека ни е со среќа во финалето со Франција ;)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
си газат дечките....после утката со химната кога им ја свиреа "Хеј словени" (намерно или не) на почетокот од натпреварот, се гушнаа и пред утакмицата во хор си ја одпеаа "Боже правде" и со срце влегоа во натпреварот, браво за голманот Рајковиќ и за сите други! нека ни е со среќа во финалето со Франција ;)
За химната незнам што да кажам, искрено смешни ми беа фаците кога почнаа да ја свират сите се гледаа меѓу себе :), како и да е ке видиме во четврток со Франција што ке направат!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Браво за дечкиве, го постигнаа најголемиот успех за српскиот фудбал во последнава деценија.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Газат...
Срби лудаци , европски прваци :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Немамо никакви шансе за Бразил, ама цел дн некоја нервоза ме фаќа од утакмицу, биќе заебано али надам се на позитиван резултат, неможу да дочекам да почне!

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Ајде бре, можемо да ги тепамо наши дугогодишњи пациенти! Састав што га најавуев е одличан по мене, штета што немамо бољега голмана па мора Мустафа да брани.
Надам се дека проблеми сс Телета, Михицу и слични мутни ликови нема да допринесев да се изгуби непријатељска атмосфера против ујке вечер.
Србија!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom