Фан Клуб: Славија

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
Северен регион повторно е поделен во две групи, еве го распоредот од есенски дел во прва група.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.823
Фала за распоредот. Мило ми е што повторно постои екипата на Бутел. Инаку ми кажаа дека Сопиште не постои и Сан Сити ги насчеди нивните играши, затоа пишав дека сме го тепале Сопиште а не Сан Сити. Уствари и они играат на нашиот стадион.

Г

Господ

Гостин
Уффф четврто коло ќе биде густо за Славија
Бела разочара со Сопиштанците очекувам минимум 2 гола од него:wink:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.823
Знае ли некој како стојат другите резултати и табелата:toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.823
Вторава група многу полесна некако. Инаку мило ми е што се реактивирале Бистрица, ако е тоа истиот тим од порано. Иначе од кај се тимовите на Карпош, Раштак и Јустинијан????

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Вторава група многу полесна некако. Инаку мило ми е што се реактивирале Бистрица, ако е тоа истиот тим од порано. Иначе од кај се тимовите на Карпош, Раштак и Јустинијан????
bistrica se od supli kamen - kumanovski, karpos se od kumanovo, rastak se od selo rastak, a justinijan se od skopje, ama ne znam tocno od kade.

Г

Господ

Гостин
За само еден час почнува Волково Славија но од непознати причини натпреварот ќе се игра на теренот на Славија

пс:Наслушнав дека во Волково снемало струја:toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.823
За само еден час почнува Волково Славија но од непознати причини натпреварот ќе се игра на теренот на Славија

Немале никакви услови за игра, па затоа ќе се игра во Пржино. Така да сите во 15 и 10 да ве видам на игралиште:helou:

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547

уште од пред неколку дена ми кажаа дека наместо во Волково ќе се играло во Пржино. так да не е преместено во последен момент бидејќи наводно немало струја во Волково, што нормално не е точно. ни самите играчи на Волково незнаеа зашто е преместен натпреварот.

Kajgana Shop

На врв Bottom