Фан Клуб: Славија

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
Не ми се верува дека го смениле амблемот и клупските бои.

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
e da, i ja znam imaja zeleno-bel amblem. inaku ako ides utre u volkovo ke vidis. inaku toa stadionceto da se napravi edno tribince vo planinata ke bide top.
Знам кај е стадионот на Славија, бидејќи кога работев на Маркови Кули на Водно, се гледаше цел стадион, а се наоѓа во близина на последна 16-ка. За трибина требаше да се прави пред едно 5/6 години, ама позади голот кај што е асфалтирано.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Знам кај е стадионот на Славија, бидејќи кога работев на Маркови Кули на Водно, се гледаше цел стадион, а се наоѓа во близина на последна 16-ка. За трибина требаше да се прави пред едно 5/6 години, ама позади голот кај што е асфалтирано.
tamu si e super, ima igraliste i si igraat deca, podobro e na planinata i pouboo se gleda terenot. inaku u najskoro vreme morat da ja sredat ogradata zos izgleda epten zapustena.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
Abe cementiranoto ne e na slavija tuku na graganite od przino. Inace ogradata e haos mora da se opravi:pos2::pos2:
A i od kaj kabinite treba da se podigne malku poso mandar zivci iskina koga ke letne topkata nakaj kukite:vozbud::vozbud:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
I posle golemata pobeda nad Teteks, tezok poraz od Volkovo so 2:1. Pobeda koja volkovo celosno ja zasluzil:(
Inaku konecno igracite na slavija ja primija prvata plata:)

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
За оградата сакам да кажам дека е толку лоша,што кога ќе се допреш до нејзе ти обелува облеката.Јас се навикнав на тоа:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
За оградата сакам да кажам дека е толку лоша,што кога ќе се допреш до нејзе ти обелува облеката.Јас се навикнав на тоа:)
Ehe toa e navika vise, kolku alista imam taka upropateno uste od mnogu mal:):)
Cel zivot ke bide taka nikoj nema da se nafati da ja sredi:(

euromilk treba da frli nekoj denar da go sredi toa sve
Bi go sredile ako vlezeme u vtora liga, vaka ne!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom