Г
Господ
Гостин
poposle ke staam i videa od Slavija vs SSK
Uf prvana e taa crno-belata Staki sto ja slikaseMalku retro :pos2:
Trening:retka gletka za ovoj tim:baeh:
Use eden trening ustvari istiot e:pos2:
poposle ke staam i videa od Slavija vs SSK
E ke pie karpa koga e glumese cela utakmicaBitka protiv arch rivalite:pishtoldz
Ne se sekavam dobro ama mislam deka ovoj so lezi kako pokosen piese ....pa bogami KARPA vo glava:pos2:
Mrsni zdelki pred domot na valjakot?!
Stay tuned za ultimate klipcinjata Slavija vs. SSk (u prevod dur gi najdam :pos2: )
DA da SSk ni se golemi rivali uvek e zustro so niv,a inace toj so lezi popi KARPISTE po glava :pos2: ali jbg si go zasluziBitka protiv arch rivalite:pishtoldz
Ne se sekavam dobro ama mislam deka ovoj so lezi kako pokosen piese ....pa bogami KARPA vo glava:pos2:
Mrsni zdelki pred domot na valjakot?!
Stay tuned za ultimate klipcinjata Slavija vs. SSk (u prevod dur gi najdam :pos2: )
snimkava e katastrofa prvata jas ja snimiv vtorata neznam. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE i nema gol
Tadaaam:pos2:
Citirav klipcinjava i samo smajlinjata mi se gledaat od toa sto go pisav.ne znam i mene mi se izretardira neso
Abe sigurno ke vlezeme ovaa godina Mandar mi tvrdese preeska. Samo da ne ispadne ko i sekoja godina da imame jak sponzor prvite kola i posle nistoooo vleguvame na prva strana so postovi
keski vaka i u vtora liga da vlezeme
haha koga bilo toa se sum bil na taa utakmicaAbe sigurno ke vlezeme ovaa godina Mandar mi tvrdese preeska. Samo da ne ispadne ko i sekoja godina da imame jak sponzor prvite kola i posle nisto
Steta sto nema da igrame u kup.
Kako pa gi biraat ovie sto igraat u kupov, nie osven togas so skopje drugpat neame igrano. Ustvari igravme i pred 3 godini so Metalurg u kvalifikacii i sudijata ne unisti izgubivme 0:1 od penal i na kraj go vadea so dzandari od Przino