Фан Клуб: Рома

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Навивачките групи си разменуваа реквизите по завршувањето на натпреварот.

Член од
20 јануари 2011
Мислења
52
Поени од реакции
40
Многу изгубивме, срамота, ко да не беше Рома што ја глеаме оваа сезона.
Не знам што беше работата со средината, ептен слабо. Гарсија скроз згреши со Кол, не го игра во Италија нонстоп, најде со Баерн да го стави. Дали поради искуството го стави или не знам, ама требаше Холебас да почне, брзина треба против Робен. Секоја чест за Баерн.
Требаше да се искористи резултатот на Сити, ама јбг. Форца, не е ништо завршено. Од нас зависи сега.

Да се вратиме со Сампдорија на победите.

TI AMO ROMA MIA! Исто и Гарсија, ако што згреши. :)

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Да ги тепаме ЦСКА и Сити па што сака нека се другите резултати.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.666
Поени од реакции
14.543
Ќе ги тепаме Сити на гости за вас, не се секирајте... ;)
Moже не за бодови оти ќе ни требаат, туку за престиж, а и плус секоја победа мислам дека носи повеќе пари у ЛШ

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.933
Поени од реакции
8.821
Тие како за беља тогаш ќе одиграат јако и ќе ве тепат:P

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Разменувавме шалови сега вие да ни пуштите во Минхен и така ја минавте групата ;)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.933
Поени од реакции
8.821
Абе какво пуштање, Руди ќе ги стегне наште и неѓа да им биде лесно во Минхен:pipi:

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
^ 0-1 labavo ve tepamo :P Ne iskreno ke si ja ispostuem 2 poso Bayern gi tepa na gosti pojakive a doma gubi u nekolku navrati .. se e mozno ne mu znaes i ako bi bil sreken samo 1 gol da padne u bilo koja mreza :)[DOUBLEPOST=1414087960][/DOUBLEPOST]U IZJAVI POSLE TEKME PALOTTA JOŠ JEDNOM POTVRDIO KOLIKI JE GOSPODIN !
Naime umereno i odmereno je izjavio da je to jedan od onih loših dana.Tokom mog života,imao sam mnogo takvih dana pa je uprkos tome ekipa Boston Celticsa osvojila 17 NBA titula.Jedan loš dan ne menja ništa,nezgode su samo put ka konačnoj slavi i uspehu.Pogledao sam video naših navijača posle utakmice i to me je rasplakalo,vi ste najbolji navijači na svetu i veoma sam ponosan što sam deo Rome.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.933
Поени од реакции
8.821
Член од
22 јануари 2005
Мислења
1.644
Поени од реакции
1.677
Има добри вести за Стротман.

Прво се предвидуваше дека ќе се врати на 22 ноември за утакмицата со Аталанта. Сега има пооптимистички предвидувања дека можеби ќе е спремен да игра против Торино на 9 ноември.

༼ つ ◕_◕ ༽つ RELEASE THE STROOTMAN!

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom