Да сум на местото на Ди Бенедето, им давам милион евра на тие во федерацијата за да го признаат голот за регуларен.Повеќето видеа од голот на Освалдо и хајлајтс се избришани
... ова уште толку ме испровоцира, значи некој алудира оваа случка да се заборави .... ц ц ц срамота !!!
Тоти е повреден а борини сега почна да тренира... мислам дека и бориело бил повреден а за роси немам информацијаПовикани за Удинезе-Рома(утре, 20.45ч): CAPRARI, CASSETTI, CURCI, DE ROSSI, GAGO, GRECO, JUAN, HEINZE, KJAER, KRKIC (BOJAN), LAMELA, LOBONT, OSVALDO, PERROTTA, PJANIC, SIMPLICIO, STEKELENBURG, TADDEI, JOSÉ ÁNGEL VALDES
Pupone, информации зошто отпадна Тоти од составот? Ги нема ни Роси, Бориело, Борини.....
повреда на мускулот на ногата како што разбрав ... вчера и денес не ги обработил тренинзите така да отпишан е од оние кои отпатуваа за Удине, сличен проблем има и Бориело, додека за Роси појма немам, ама знам се жалеше на повреда уште минатиот меч со Лече и беше изваден на истиот, веројатно тогаш ја здобил повредата ... значи без Роси повторно ќе фура на десната страна во одбрана :SПовикани за Удинезе-Рома(утре, 20.45ч): CAPRARI, CASSETTI, CURCI, DE ROSSI, GAGO, GRECO, JUAN, HEINZE, KJAER, KRKIC (BOJAN), LAMELA, LOBONT, OSVALDO, PERROTTA, PJANIC, SIMPLICIO, STEKELENBURG, TADDEI, JOSÉ ÁNGEL VALDES
Pupone, информации зошто отпадна Тоти од составот? Ги нема ни Роси, Бориело, Борини.....
Официјално: Тадеи на местото на Касети(), ама и Хуан на местото на Хајнце(). Едно дрво надвор, друго во игра.Само да не изгубеме !!!
LE PROBABILI FORMAZIONI
Roma (4-3-1-2): 24 Stekelenburg; 77 Cassetti, 44 Kjaer, 5 Heinze, 3 Josè Angel; 23 Greco, 16 De Rossi, 19 Gago; 15 Pjanic; 8 Lamela, 9 Osvaldo. (18 Curci, 4 Juan, 11 Taddei, 20 Perrotta, 30 Simplicio, 47 Caprari, 14 Bojan). All.: Luis Enrique. Squalificati: nessuno. Diffidati: Cassetti, Gago. Indisponibili: Burdisso, Rosi, Pizarro, Totti, Borini, Borriello.
а ако играше тоти сега освалдо ќе беше инвалид не знам стварно шо се замислува стварно добар играч е ама не дотолку колку што тој мисли (не е незаменлив)Details on the Osvaldo Lamela fight in the locker room...
Osvaldo (and other older players) were yelling at the young ones saying they weren't working hard enough on field. Lamela took exception...
And threw a plastic water bottle at Osvaldo.. Who then "punched him hard" in the face.