Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.926
- Поени од реакции
- 8.803
јас појма немам, не би требало да имаИма ли во Фан Шоп од новите дресови на Рома, ама оригинал? И чка пари се
јас појма немам, не би требало да имаИма ли во Фан Шоп од новите дресови на Рома, ама оригинал? И чка пари се
Не размислат поубаво...И Подолски ќе биде пак во игра....Агентот на Гуарин од Порто, изјавил дека неговиот клиент би играл било за Рома или Интер, но засега нема понуди од клубовите, доколку некој од тимовите прати понуда, важно е Порто да ја прифати понудата, личните услови не би претставувале проблем
-епа останува на управата на Рома, да размисли што е најдобро за тимот
А јас се надевав Бориело дека ќе го видам во прв состав.Можен состав за утре: 4-3-1-2: Stekelenburg; Rosi, Burdisso, Heinze, Josè Angel; Gago, De Rossi, Pjanic; Lamela; Bojan, Osvaldo
ова е еден од подобрите состави кои Рома може да ги извади, па така да доколку настапат со овие и не ја победат Новара, срамота ќе биде !
Јас се надевам дека нема да го видамА јас се надевав Бориело дека ќе го видам во прв состав.
па добро еве Тоти го нема, а Пјанич игра малку поназад во оние тројца во средина, а сега Ламела ја игра позицијата на Тоти .. до душа вечер доколку Ламела не игра, Пјанич ќе игра поофанзивно, со тројца средљаци позади него .. ќе видиме како ќе биде .. а Тоти се враќа за со ЛечеБојан и Освалдо одлично функционираат во нападот. Барем за шансите кои ги добиваат.
Далеку од тоа дека Пјанич не е добар, ама Тоти на таа позиција, зад 2цата напаѓачи е Бог. За утре не е повикан, за наредната сигурно ќе се врати, со оглед на тоа што наредниот викенд има интернационален фудбал.
Фала фалаЧестито победа !