Фан Клуб: Рома

Член од
3 октомври 2009
Мислења
99
Поени од реакции
1
Одлично, одлично, одлично
Ќе се најде ли јунак да не запре некогаш??? Се надевам во скоро време не :kesa:

FORZA ROMA!!! :romaroma:

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Честитки за победата, за победа која по вака убедливиот резултат дури и ме изненади. Што друго да кажам, не сакам да се расфрлам многу со комплименти и со фалење на екипава, да не ги подречам, само нека се продолжи вака.
:gpltr:

Zampa

П

Паган-др

Гостин
Ај уште еднаш нека ни е честита победата, одлична игра покажаа. Нека продолжи темпово на игра, сакам да видам иста ваква игра со Милан. :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.789
неможам да ви објаснам колку сум среќен гледајќи го мојот клуб како победува и чекори напред кон нови победи, едноставно уживам во нивната игра и се надевам оваа серија ќе потрае уште многу мечеви... среќен празник другари и извинете што ме снемува од време... поздрав :helou:

K

KomitaMKD

Гостин
Momci 7 boda razlika so inter i ne e tolku loso so ogled na preslabiot pocetok na sezonava.Se nadevam na uste eden kiks na inter vo slednive kola i da napravime uste pogolem pritisok.

p.s ne mozam da gledam poveke telma koga igra inter, mnogu se nerviram so onoj komentatorot,koj na site drugi utakmici e zaspan , a koga igra inter vika kako nenormalen:drk::drk::drk:

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
алал да му е на серџо.... еден од најдобрите голмани, во моментов....ептен ми е ќејф, ваква рома, немам гледано долго време...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Тоти не игра со Гејците поради грип :(

Али како и да е, ќе ги шупиме :wink:

П

Паган-др

Гостин
Ајде утре вечер со гејците, очекувам победа и добра игра. Ме интересира што се случува со Тони, до каде е со повредата?

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Уште некој ден. Викаа ќе играл со Гејциве, али изглеа Раниери тек викендов ќе го земе у предвид :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom