Имаше само пишено и за Бруно Алвеш ама не до толку сериозно а и можно е барса да го лапнат како што тоа го направија со Дани Алвеш и ред други заради Калдерон и Мијатовиќ што беа насочени кон Роналдо, али сепак Фло е на сцена па одма е подруго нема цело лето молење заради еден играч па да испуште многу други си има човекот временски ултиматум за секој па ако не ја искористе шансата на тој што му е дадена нека забораве на оваа година за во Реал па нека чека нареден воз ако му пратат другата година :pos2:Е стига со бош муабети на темава, туку знае ли некој шо е најавено за купување во одбраната стига се пишува за Роналдо,Кака....освен Клиши немам слушнато нешто за во одбраната
Може зашто да не, само Јуве нека ги плати половината од овие:baeh::smir:Ја мислам да ги земете Рибери,Кака,Силва,Виља,Ибра,Чаби Алонсо,Клиши,Маикон,Роналдо![]()
hahaahahahah me iznasmeaЈа мислам да ги земете Рибери,Кака,Силва,Виља,Ибра,Чаби Алонсо,Клиши,Маикон,Роналдо![]()
Богами да се скинеш од смеење е...ја едвај се созедов.hahaahahahah me iznasmea:pos2::pos2::baeh::baeh:
Не бе што има врска, добредојдени се вакви циркузанти како него...ако нема вакви со кого ќе се заебаваме ние? Тој мисли дека провоцира некого, а незнае колкава будала испаѓа. Ама не му замерам, ќе ги пуштат порано од градинка и радосни се...Ее за вакви како овој горе треба еден бан...ја сум јадел банови за други работи,а овој само постира смајлиња...
Значи сепак не била готова работата со Пелегрини, и самиот Пелегрини и неговиот агент негираа такво нешто.http://www.defensacentral.com/real_madrid/29577/florentino-perez-real-madrid-el-larguero
Интервју со Перез. Од поинтересните работи, говори дека доколку нема доволно финансии за засилувања ќе финансира од свој џеб.
Потврдува дека Валдано и Зидан ќе бидат со него во тимот.
Зборува за Роналдо, дека ланското лето се договорил со Ферги дека ќе остане само ако му се стави клаузула во договорот дека може да го купат за 80 милиони.
Смета дека кога Бекам си замина требаше да дојде Роналдо, а кога си замина Зидан требало да дојде Кака.
6 играчи најверојатно ќе бидат купени, и многу продадени.
Се заебаваш брат? Недај боже само Рајкард да дојде, недај боже!Значи сепак не била готова работата со Пелегрини, и самиот Пелегрини и неговиот агент негираа такво нешто.
3 тренери во игра, баш ме интересира кои се, мои лични фаворити се Анчелоти и Рајкард, мада не верувам да дојде некој од нив двајца.