Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
xD

Него после Пелегрини и Кака, следуваат Чаби, Виља, Силва. Роналдо ќе биде последен ако попушти Манчестер за цената.

Да де да и Рибери и Ибра и ајде..хаха врати се во реалноста..доста сонуваш..

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Хахахахахаа пред некое време имаше пациент од МанУтд сега дојде од Милан....ае чекаме гости од Баерн и Валенсија:vozbud::vozbud:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Е стига со бош муабети на темава, туку знае ли некој шо е најавено за купување во одбраната стига се пишува за Роналдо,Кака....освен Клиши немам слушнато нешто за во одбраната

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Тие ако дојдат нема да ни треба одбрана....а и така оваа сезона протеравме без одбрана за наредната да не зборувам(ако дојдат гореспоменативе):helou:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Е како нема да ни треба шо со Лас ли ке играме у одбрана, за догодина може Марсело пак да се врати лев бек, и ни треба квалитетен централен бек, за Гарај не е баш сигурно не покажа којзнае шо оваа сезона во Расинг

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Досега Маикон Клиши и Албиол ги спомнаа.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
За мене Рибери Виља и Кака доста се. И гарај нормално си иде.

Уште си праете филмчиња со Кака а? фино фино... само ништо нема да биде од тој трансфер за џабе ќе си праете празни моабети :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Убаво имаше кладба! Ајде и ја се кладам у Делит на Профил ! Има кандидат ? Одма делитнуем ако кака не дое ! Го видовте коа имаше шпекулации од Сити ? Видовте ли после тој натпревар како си се поздрави со сите?а коа ке слушне РЕал? нема ни да се поздрави , пешки ке тргне навака:vozbud:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Убаво имаше кладба! Ајде и ја се кладам у Делит на Профил ! Има кандидат ? Одма делитнуем ако кака не дое ! Го видовте коа имаше шпекулации од Сити ? Видовте ли после тој натпревар како си се поздрави со сите?а коа ке слушне РЕал? нема ни да се поздрави , пешки ке тргне навака:vozbud:
Заш бе пеш..?!? Заедно ќе си дојдат со Перез со авионот на Реал :vozbud::vozbud:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Aко си го донесе Пелегрини со него и Годин, убава работа ќе заврши, дечкото владее на ЦБ.

Ајде еве и јас да ја искористам приликава да ги поздравам многубројните гостински фанови на темава со една прекрасна нумера во изведба на црнечкиот хор на чело со Вупи Голдберг :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom