Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Овде може да ги видите оценките според гоал дат ком за играчите вечерва.Единствена светла точка кај реал дренте.
@Bobi4e да можеме ние да носиме одлуки ке биде многу многу подруго хаха ама то је то..
и за друг пат како еден совет за тие што збореа дека ке ни дадат 5 во мадрид,дека нема да можеме да ја видеме топката посебно за шнајдер10...
Прво скокни,па кажи оп! :smir::smir:

Овие од ГОЛ немаат две чисти за давање оценки, како и се друго! Канаваро 4, Хајнце 5.5! ОМГ! Со кој памет?! А и не е прв пат, гледајте после секој натпревар немаат врска оценките!

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Раул-најдобар стрелец минатата година, оваа го дели првото место со Игуаин. Голови кога највеќе треба, капитен, лидер.
Гути- највеќе асистенции во Реал и во примера лани, сега забушава малце, повреди, замор, неспремност.
Хајнце- одличен е, прави глупави грешки што сите ги памтат, а никој не ги памти добрите партии, кога ни го спасувал гзот.

Единствено што фали е добро крило, што може да изигра нешто повеќе. Фали играта на Робињо, ама тоа е што е.
брат раул игра 90 минути и не пропушта натпревар така да не мојш да го споредиш со Игуаин или РВН
гути..... ги имаме златни Шнајдер и ВДВ, првотимци за Холандија, а гути не е ни почесен член на шпанската репрезентација. де ла ред појќе заслужва од гути да игра прва постава
хајнце - за дефанзивно настроен лев бек ногу грешки прај во одбраната, поарно марсело да игра, стекнува истукство и појќе го бива за напаѓање

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Овие од ГОЛ немаат две чисти за давање оценки, како и се друго! Канаваро 4, Хајнце 5.5! ОМГ! Со кој памет?! А и не е прв пат, гледајте после секој натпревар немаат врска оценките!
Се сложувам со тебе Боби4е... Кога играше Јуве со Болоља, Кнезевич немаше врска.. Абе чисто кажано дрво.. ДРВО... А гледам тие од гол.ком го ставиле во ТИМ НА КОЛОТО!! Еј тим на колото... Па тој не беше за 100 резервен играч во тимот на колото во Серија А, а камоли прв тим да игра... Затоа не му замерувајте многу многу...:salut:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Fala za tie sto bea realni i sto ni cestitaa, a vie drugite ne mi zboruvajte za antifutbal ili nesto drugo, prifatete drva bevte vecerva, i bidete golemi vo poraz, kako sto vi e i klubot golem.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Единствено, како да ви фалеше срека.
Сепак немаше да биде и толку лошо, доколку Шустер направаше некоја измена уште 2 полувреме.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Раул-најдобар стрелец минатата година, оваа го дели првото место со Игуаин. Голови кога највеќе треба, капитен, лидер.
Гути- највеќе асистенции во Реал и во примера лани, сега забушава малце, повреди, замор, неспремност.
Хајнце- одличен е, прави глупави грешки што сите ги памтат, а никој не ги памти добрите партии, кога ни го спасувал гзот.

Единствено што фали е добро крило, што може да изигра нешто повеќе. Фали играта на Робињо, ама тоа е што е.
Мене не ми текнува кога не спасил Хајнце, а добрите партии се чиста реткоста на Хајнце во Реал. 5 игра катастрофа, а една ќе изигра солидна. Не е тоа финтата. Башка тоа го кривим за уште една работа Шустер. Кога е Пепе фит, Хајнце игра лево и со таква одбрана по крилата сме тапа. Робен нонстоп ги менува страните, ајде Рамос трча се труди, колку може толку, ама со Хајнце лево кој не ни пробува да иде напред, одма со дијагоналите ќе почне...а се знае каде завршуваат тие. Марсело според мене треба да биде стандарден, за да може и бековите да учествуваат во акција, а не само едно крило.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Алармантно ни треба уште едно крило!!!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Зарем Гути, Раул, Хајнце уште играат??? Божеее Гутиии, Раул надвор.Само нека си излезат. Срамота. Ај да изгубевме од тим асален. Али до Јуве. Шо имаат третолкласни играчи да те тепа дома. Нека се убијат сите до еден.

Леле каква чистка ми се прави во тимот не знаете. Од Канаваро, Ханјце, Мецелдер, Дренте, Гути, Салгадо, Раул.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Леле каква чистка ми се прави во тимот не знаете. Од Канаваро, Ханјце, Мецелдер, Дренте, Гути, Салгадо, Раул.
За болдираниве нема потреба од чистка. Во моментов после Канаваро ни игра најдобро од централните дефанзивци, заедно со Пепе. Многу подобро од лани, моја забелешка. Метцелдер е баш добар играч, тоа што не добива шанса е друго 20, ама кога игра, игра доста добро. Сега се врати од повреда и неможе да му се верува толку. Дренте незнам зошто да го бркаат, зошто вчера само он играше, освен 2-3 лоши набацувања на почеток, другото беше одлично. Раул сепак е класа, и дава голови кога е најпотребно. Само Шустер претерува со него, Раул 70 мин му се доста, а за повеќе неможе да издржи.

Јас кога би правел чистка, би летале следниве:
Салгадо, ХАЈНЦЕ (него посебно, не треба ич да се размислува) и Гути (иако јас многу го поштувам и според мене е феноменален играч, еден од најдобрите асистенти во свет, сепак со таква променлива форма не е за во Реал).

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
На мене 1 на листата да си одат од реал е Савиола!
Можеби не добива шанса секогаш да игра ама мислам оти савиола не е за реал.
После ќе ги набројам... Хајнце, Гути (му помина времето-слабо веќе) и можеби Дренте

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Јас знам шо му е на Реал, му го знам проблемот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom