Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Мене пак што убо ми е со овие албанскиве Супер Спорт, една утакмица не сум пропуштил :vozbud::tv:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Pa sekoe kolo barem Real ja davat na SuperSport taka da i da ne ja davat na Sitel ima kaj da se gleda:helou:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Топ, вие додека се радуете кај имате да глеате, ние го исцедивме нетот(Му е*авме мајката :)) Само на нет ја глеам, тие сител збрлавеа, незнам шо им бидна, поише од месец дена ги неаме глеано асално:toe:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
СУПЕР ВЕСТ!Ел Класико ќе се игра помеѓу двомечот Барселона-Челзи 1/4 финале ЛШ.Пред тоа Гетафе,Севиља,Валенсија.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
3 мај Недела 21:00:)а што ќе беше добро во 17:00 да се играше:):)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
3 мај Недела 21:00:)а што ќе беше добро во 17:00 да се играше:):)
Јас мислам најдобро ќе беше во сабота 22.00 часот. Таман сите ќе спијат (постарите) кога ќе заврши утакмицата и ќе имам можност сите да ги разбудам со ракети и славење за победата на реал. :smir:

F

FilipMacedon

Гостин
---------Касиљас---------

Рамос-Пепе-Канаваро-Хајнце

-----Гаго-Ласана Диара----

Робен------------------Снајдер

------Раул----Игуаин-----

Е сеа има еден куп модификации на овој состав, Игаин може да игра на крило, а на негово место напред иде Хунтелар, средина како крило често игра и Марсело.

Други членови на тимот се: Дудек, Кодина, Мецелдер, М. Торес, Салгадо, М. Диара (повреден до крај на сезона), Хави Гарсија, Де Ла Ред (повреден до крај на сезона), Ван дер Варт, Гути, Дренте, Марсело, Савиола, ван Нистелрој (повреден до крај на сезона).

Следниот натпревар на Реал е во Сабота во 22:00 против Рекреативо, бујрум погледај :)
Ослабнале многу во нападот,или ми се чини. Мора да го обноват,Раул е пред пензија,а Ван Нистелрој е над 31год сигурно.Сега незнам како игра тој Игуаин,но им фали некој класичен голгетер како Мориентес или Роналдо.
Додека пак Савиола,ако е оној Савиола познатиот,тој е добар атакер.

Во средината се добри,Робен и Снајдер сум ги гледал како играат,а овие Гаго и Диара не ми се познати

Во одбраната добро се држат,Канаваро е стар лисец,Хајнце е одличен,но и тука им треба замена за Канаваро.

А што се случи со Робињо,тој им беше одличен за нападот.?
И уште едно прашање:),кој е на кормилото на Реал Мадрид?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ослабнале многу во нападот,или ми се чини. Мора да го обноват,Раул е пред пензија,а Ван Нистелрој е над 31год сигурно.Сега незнам како игра тој Игуаин,но им фали некој класичен голгетер како Мориентес или Роналдо.
Додека пак Савиола,ако е оној Савиола познатиот,тој е добар атакер.

Во средината се добри,Робен и Снајдер сум ги гледал како играат,а овие Гаго и Диара не ми се познати

Во одбраната добро се држат,Канаваро е стар лисец,Хајнце е одличен,но и тука им треба замена за Канаваро.

А што се случи со Робињо,тој им беше одличен за нападот.?
И уште едно прашање:),кој е на кормилото на Реал Мадрид?
Робињо моментално е во Манчестер(оној послабиот Сити)таму е цар.На кормилото е Хуан де Рамос.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom