Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ајде честито победа момци. Ве имав 3+ али тоа не е толку битно, битно е што додадовте 3 бода на контото.
Само така до крај, и се надевам Барселона ќе киксне некоја утакмица па да стане понеизвесно...

Поздрав

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Cestito pobeda no mnogu slaba igra, trebase da se otvorime poveke no ajde sepak zemavme 3 boda

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро е бе, 2-0! Победа си е победа, мислам и дека самите играчи не влегоа многу агресивно во мечов, со оглед на противникот :) Срамота ептен ќе беше пак да им акнеме 7 комада како лани :):)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Игуаин повторно докажа дека е најдобриот поединец сезонава.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
^

Честито за победата, убав гол на Робен :wink:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Честита нека ни е победата и да продолжиме со исто темпо до крајот на сезоната...:salut:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
И од мене честитки, само вака да продолжиме и сигурен сум оти ќе се вратиме на нашето место каде што припаѓаме.
*Ја пишав 1-1 :helou:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Еве спортски честитки и од мене, па сега веќе станува интересно. Доаѓаат тие четири-пет пеколни утакмици по ред за нас и за вас, па јас мислам дека кој ќе земе повеќе бодови од нив тој ќе биде и шампин оваа година.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не може да се каже одлично но добро изиграа.Головите беа постигнати од добро изградени акции.Барса има натпревари во ЛШ и финалето во купот против Билбао.Се надевам дека заморот ќе си го постигне своето и дека ПРИМЕРА ќе биде наша.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Еве спортски честитки и од мене, па сега веќе станува интересно. Доаѓаат тие четири-пет пеколни утакмици по ред за нас и за вас, па јас мислам дека кој ќе земе повеќе бодови од нив тој ќе биде и шампин оваа година.
Ахам, баш сеа глеав као иде вашиот и нашиот распоред и глеам дека нашите дуели се за нијанса потешки зашто со појаките екипи ние играме во гости, ама и вие имате некој тешки во гости така да ке биде интересно, ајде со среќа до крај !! :)

F

FilipMacedon

Гостин
Бидејќи одамна не пратам фудбал,а сега во план имам озбилно да се вратам кон старата страст,некој од поголемите фанови на Реал нека ми го напишат првичниот состав на Реал.Знам дека Раул остана само од стариот Реал кој беше полн со мегаѕвезди.
Инаку Реал ми е стара љубов од времето на Зидан

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Бидејќи одамна не пратам фудбал,а сега во план имам озбилно да се вратам кон старата страст,некој од поголемите фанови на Реал нека ми го напишат првичниот состав на Реал.Знам дека Раул остана само од стариот Реал кој беше полн со мегаѕвезди.
Инаку Реал ми е стара љубов од времето на Зидан

---------Касиљас---------

Рамос-Пепе-Канаваро-Хајнце

-----Гаго-Ласана Диара----

Робен------------------Снајдер

------Раул----Игуаин-----

Е сеа има еден куп модификации на овој состав, Игаин може да игра на крило, а на негово место напред иде Хунтелар, средина како крило често игра и Марсело.

Други членови на тимот се: Дудек, Кодина, Мецелдер, М. Торес, Салгадо, М. Диара (повреден до крај на сезона), Хави Гарсија, Де Ла Ред (повреден до крај на сезона), Ван дер Варт, Гути, Дренте, Марсело, Савиола, ван Нистелрој (повреден до крај на сезона).

Следниот натпревар на Реал е во Сабота во 22:00 против Рекреативо, бујрум погледај :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Пак нема да има на сител, од кога неам гледано на убава снимка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom