И после не биле патетични, абе ај, да не беа 5 гола ќе дадеа
Не заслуживме да тепаме, можевме, ама можевме и да изгубиме. Имавме неколку тактички грешки од старт, пред се во изборот на составот.
Гаго не може да игра на средина кога е Гути со него, не утепаа на контри, колку само фалеше Лас таму, ме потсети на утакмицата со Севиља ова, 4 кога ни закачија, дефинитивно лоша одлука да се игра Лас десно, не беше он толку лош, колку Рамос шо беше како халф, иам и претходно речено, не знае да игра таму, а и бек е, како ќе знае, арно Канаваро беше на ниво, кај ни беше крајот инаку.
Гути денес реши да ни ја презентира дрвосаната страна од него, па така си бевме срање ради немање квалитетен плејмејкер, Робен на кој му крпев женска фамилија у 5 колена наназад нека се научи да додава, оти е поштетен отколку шо е продуктивен, си поминал тројца си поминал, додај ја топката ебати главата ќелава, сам дремеше Марсело у шеснатсетник.
Не ми е за 3 бода толку колку шо ми е ќеф да ги млатиме Патетико, али ај ќе преболам, важно си иаме нов Фернандо Торес у Кун :icon_mrgr