Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
На 10ти Март. Вторник. Стадион Енфилд Роу. Ливерпул - Реал 0-0 Final Time. :nesum:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
На 10ти Март. Вторник. Стадион Енфилд Роу. Ливерпул - Реал 0-0 Final Time. :nesum:
Не коби бе,ништо не се знае.Може да му тргне и тогаш ништо не го запира Реал.Ќе видиш денеска против Атлетико Мадрид.

Aj pocna so sreka neka nie.Igra Klas..

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ја сонував утакмицава и примивме гол во 39 минута.Вака обично кога сонувам утакмици обратно излегува резултатот.
Дај боже и оваа.
Дали е можно ова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Неам поим како заврши ама кога се разбудив си викам ај у курац отиде титулата.:vozbud:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Хантелар израмни на 1:1...чист офсајд:toe:

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Ауу Раул, маказиии...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Одлична игра на Атлетико Мадрид,имавме доста шанси но не ги искористивме, но имаа добри шанси и Атлетико мораме да признаеме..
На Раул маказата... :vozbud::vozbud:

Им подаривме доста топки од кои можевме да примиме и гол но имавме среќа... не е добро тоа:nenene:.
Агуеро се изнапромаши :).

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
мислам дека све на све коа ке се види... заслужен резултат.. мораме да признаеме.. пепе и тоа као се осеќаше.. хајнце уште еднаш ке кажам АУТ !!! другите одиграа добра партија.. борбена ... не ми е ни малце криво.. заслужија и они ... Ајде.. не е тука крајот :)

divjak

Aker
Член од
9 јули 2006
Мислења
97
Поени од реакции
1
Гути катастрофа како можи од 1 мин да го игра кога тој не можи 90 мин да изигра Huntelar ништо посебно, ако не даеше гол ке беше најслабиот поединец на натпреварот, Робен премногу себичен незнам тој што мисли со главата мора да се игра тимски за да се победи сепак не е лош резултатот, следни Liverpool мора да се победи на Enfild

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
И после не биле патетични, абе ај, да не беа 5 гола ќе дадеа :)
Не заслуживме да тепаме, можевме, ама можевме и да изгубиме. Имавме неколку тактички грешки од старт, пред се во изборот на составот.
Гаго не може да игра на средина кога е Гути со него, не утепаа на контри, колку само фалеше Лас таму, ме потсети на утакмицата со Севиља ова, 4 кога ни закачија, дефинитивно лоша одлука да се игра Лас десно, не беше он толку лош, колку Рамос шо беше како халф, иам и претходно речено, не знае да игра таму, а и бек е, како ќе знае, арно Канаваро беше на ниво, кај ни беше крајот инаку.

Гути денес реши да ни ја презентира дрвосаната страна од него, па така си бевме срање ради немање квалитетен плејмејкер, Робен на кој му крпев женска фамилија у 5 колена наназад нека се научи да додава, оти е поштетен отколку шо е продуктивен, си поминал тројца си поминал, додај ја топката ебати главата ќелава, сам дремеше Марсело у шеснатсетник.

Не ми е за 3 бода толку колку шо ми е ќеф да ги млатиме Патетико, али ај ќе преболам, важно си иаме нов Фернандо Торес у Кун :icon_mrgr

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom