Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
16 godini?!
abe aj ne zaebavaj poveke od 10-11 nema...
i ako e 16 godini kako so velis nisto posebno ne e...bid. kako so vidov drugite se obicni amaterski igraci ... plus imav i jas vakvi drugarcinja so igraa ama posto kaj nas ne se cenat nasite talenti ne se razvija dovolno dobro ... zaso vednas go sporeduvate so messi?
sto postignal messi vo fudbalot?!
nisto... se gleda momentalno negovata velicina sto ja ima i site se cudat na nego(kako i jas) ama ne e igrac koj napravil kariera koj osvoil se i ne igra veke za da mu naogate naslednici... MRAZAM KOGA VAKA ZBORUVATE!!!
za naslednik se bara koga nema veke nekoj takov i koj ja napisal istorijata so zlatni bukvi i tesko das e rodi takov...
a so napravile messi i benzema so tolku se forsiraat i na 19 nivni godini im naogaat naslednici..GLUPOSTI sto pr.se povredat sega(nedaj boze) i zavrsat kariera i sto posle? sto postignale? ke gi spomnuvame samo kako ogromni talenti so ne uspeale vo fudbalot kao FOWLER, i mnogu drugi...
i prekinete so toa poradi ovie fakti....:uvo:
P.S. i jas sum fan na igrata na messi za sekoj slucaj da ne dojde do zabuni iako igra vo barca...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
16 години има, сега ќе напуни 17. Овој клип може и постар да е, за другото се согласувам, башка и нема некоја поголема сличност со Меси. Кога дојде го споредуваа со Роналдо, иако и мене не ме интересираат такви споредби.

Веќе се има докажано и на некои младински првенства а со самото регистрирање во Кастиља покажува дека има потенцијал.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
16 godini?!
abe aj ne zaebavaj poveke od 10-11 nema...
i ako e 16 godini kako so velis nisto posebno ne e...bid. kako so vidov drugite se obicni amaterski igraci ... plus imav i jas vakvi drugarcinja so igraa ama posto kaj nas ne se cenat nasite talenti ne se razvija dovolno dobro ... zaso vednas go sporeduvate so messi?
sto postignal messi vo fudbalot?!
nisto... se gleda momentalno negovata velicina sto ja ima i site se cudat na nego(kako i jas) ama ne e igrac koj napravil kariera koj osvoil se i ne igra veke za da mu naogate naslednici... MRAZAM KOGA VAKA ZBORUVATE!!!
za naslednik se bara koga nema veke nekoj takov i koj ja napisal istorijata so zlatni bukvi i tesko das e rodi takov...
a so napravile messi i benzema so tolku se forsiraat i na 19 nivni godini im naogaat naslednici..GLUPOSTI sto pr.se povredat sega(nedaj boze) i zavrsat kariera i sto posle? sto postignale? ke gi spomnuvame samo kako ogromni talenti so ne uspeale vo fudbalot kao FOWLER, i mnogu drugi...
i prekinete so toa poradi ovie fakti....:uvo:
P.S. i jas sum fan na igrata na messi za sekoj slucaj da ne dojde do zabuni iako igra vo barca...

Клипов е многу одамна брате, еве види колкав е сега, зошто нема шанси да е толкав малечок на 16 години.

Тој од лево е Алипио, и нормално е далеку поголем за разлика од клиповите :):) Има време и за него, ќе видиме што знае.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
abe ok e poso pomisliv mal deka e seuste spored klipot...
samo me iznervira deka pocnaa nekoi decki da go sporeduvaat so messi mrazam takvi sporedbi zatoa so ne se realnost i go zavrtuvame svetot na nedokazani igraci da im barame naslednik... mnogu e gluavo ali nema veze...
pa aj da vidime dali ke bide nesto ovoj maliot ili ne
ke se osigurame za 2-3 godini...
:helou:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Абе шо е работава ич го немам видено Гути да не е повреден нешто или?

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Денес место стандарден тренинг имало натпревар Реал Мадрид - Кастиља, 4-2 тепале старите, а малиот Алипио зашил еден гол, како да знаел дека зборуваме за него :)
Од друга страна Дренте дал еден, Савиола 3 (ОМГ:))

Абе шо е работава ич го немам видено Гути да не е повреден нешто или?
Повреден е.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Хунтелар-стрелец на гол за репрезентацијата против Тунис...браво:vozbud:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Голот на Хунти

http://www.tvgolo.com/football.php?subaction=showfull&id=1234389624&archive=&start_from=&ucat=49&

Дај бе закачи еден за мене у Недела, ај срце си :D

Edit: Зебава линков, на главната страна носи, не можам да го управам, али ќе се снајдете, најгоре се головите од Тунис-Холандија :)
Не е лош голот на Хунтелар,а за Недела прво се надевајте да влезе во игра па тогаш да даде гол ама мислам дека ќе му даде повеќе шанса со ауцајдери играте:helou:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2
Real Madrid najbogatiji klub na svijetu

1. Real Madrid 365,8 milijuna eura :toe:
2. Manchester United 324,8
3. Barcelona 308,8
4. Bayern 295,3
5. Chelsea 268,9
6. Arsenal 264,4
7. Liverpool 210,9
8. Milan 209,5
9. Roma 175,4
10. Inter 172,9
11. Juventus 167,5
12. Lyon 155,7
13. Schalke 04 148,4
14. Tottenham 145
15. HSV 127,9
16. Marseille 126,8
17. Newcastle 125,6
18. Stuttgart 11,5
19. Fenerbahçe 111,3
20. Manchester City 104

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Не е лош голот на Хунтелар,а за Недела прво се надевајте да влезе во игра па тогаш да даде гол ама мислам дека ќе му даде повеќе шанса со ауцајдери играте:helou:
Ја се надевам дека нема да влезе во игра туке ќе почне, џабе влегува на 15 минути до крај кога најчесто се брани резултат и само он и уште еден мислат на напад, не може да се искористи вистинскиот капацитет на еден шпиц играч кога сите зад него гледат како да се одбранат.

Иначе денес Гаго изигра ѕверски за Аргентина, и Лас од споротива не беше ништо полош, имаа и пар добри дуели :)
Хајнце како и на последните неколку натпревари за Реал беше изненадувачки стабилен.

А за ова цифрите кој е најбогат стварно не знам зошто се замарате, ко нас да ни ги даваат парите. :smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Лас и Машерано се спремаа за Реал Ливерпул :)
Не верувам да почне Хунтелар, може да му се даде шанса порано, накај 60 минута. вдВ мислам дека нема да има право да игра оваа утакмица, мислам дека ги собра 5 жолти. Се надевам и Парехо ќе добие можност.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom