- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
...i vi otidna i liga i LS i COPA :back:
И авионот за марс ни отиде...ќе га биде когај тогај работава, мора
...i vi otidna i liga i LS i COPA :back:
kolku si siguren???...i vi otidna i liga i LS i COPA :back:
се согласувам лани беше добар ама сега.......Многу слабооо...:kesa:јас не сум за отказ на Шустер лани ко победувавме арен беше сега не ни одит баш најдобро и нечинит треба да му се дај уште една шанса на чоекот...
Абе друже, промена е потребна од време на време, дури и кога си во врвот.се согласувам лани беше добар ама сега.......
не игра некако напаѓачки чуден фудбал игра оваа година реал
Абе друже, промена е потребна од време на време, дури и кога си во врвот.
Незнам... не ги сакам Реал, вооптшо не ги сакам - и можда ако кажам: досаден, блед тим ми се, нема да се согласи некој - и во ред е, секој си навива и си сака на свој начин...
Ама такво чувство некое имам....бледуњаво ми изгледа клубот.
Важи една работа: големите екипи "обожаваат" да бидат отпишани...за кога ќе ја надминат кризата, секој да си го повлече зборот. Можда е до Шустер проблемот, можеби нема авторитет доволен над играчите, можда никогаш не би го ставил Раул во прва екипа - ама можда мора... Многу Можда, на кои одговорот нема да го дознаеме за скоро, посебно ако му врачат шут-карта во скоро време.
Липи е тренер на Италија , Хидинг на Русија, нив можеш да ги очекуваш по 2010 година.Без робен и ван нистелрој сме никој и ништо...
Губиме од валадолид а лани 7 ,,комада'' им мушнавме.
Не знам колку ке има позитивни резултати доколку се смени тренерот, важното ако го сменат шустер тогаш да донесат стварно некој добар тренер како на пр. ЛИПИ, ГУС ХИДИНГ...
Шустер вчера беше најголема пичка. И јас до пред една недела бев да не му се даде отказ, ама со Ваљадолид да играш на бод?! Па кој клуб е овој бе, па тој да не мисли дека уште Гетафе го води а?! Реал си е Реал, секогаш мора да игра на победа, и со најголемите а камо ли со тимови како Ваљадолид и останати. СРАМОТА! Вчера му беше само да не загуби при што би добил отказ, но за жал се случи тоа а отказот уште го нема. Не секогаш смената на тренерот влијае лошо, имаме многу примери каде што после смена на тренер екипата добива мотивација и сл. Хуанде Рамос за мене би бил идеален, го познава шпанскиот фудбал и е голем стручњак, тоа што не се снајде во Тотенхем е поради неговиот лош англиски јазик. Да не заборавиме дека лани истиот Рамос ги извади Тотенхем од најголемите гомна, и стигна далеку во куп УЕФА, а оваа година што има тргна се надолу, и што се изглупираа што дадоа 20 и нешто милиони за глушецот (Модриќ) тоа е тоа.Ве жалам,па шо се деси со тој Реал од лани и прехлани а?
Па не е можно до толку да сте отупеле,мислам да губите од некој кој претходното коло изгубил 6-0(знаете на шо мислам)!
Бункер?? Ако видов бункер тоа беше Ваљадолид и не ви е крив Шустерот туку она дрвоно Раул. Гелендоров според игрите не заслужува ни на клупа да биде...
Па Раул не влегол ваљда сам во игра...сигурно НЕКОЈ му кажал да играНезнам што е Шустер крив што Раул го загубил билокаквиот инстинкт за гол, се испонаша како лев бек во чиста ситуација.
Играчите ни се кој од кој поголемо пиче бе, сите бегаат од одговорност, само Снајдер има муда да шутира, другиве ја вртат околу шеснаесетник се додека не ја изгубат, што беше крив Шуестер што не напаѓаа, сигурно не им рекол губете ја топката штом поминете центар.