Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Многу слабооо...:kesa:јас не сум за отказ на Шустер лани ко победувавме арен беше сега не ни одит баш најдобро и нечинит треба да му се дај уште една шанса на чоекот...

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Многу слабооо...:kesa:јас не сум за отказ на Шустер лани ко победувавме арен беше сега не ни одит баш најдобро и нечинит треба да му се дај уште една шанса на чоекот...
се согласувам лани беше добар ама сега.......
не игра некако напаѓачки чуден фудбал игра оваа година реал

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Без робен и ван нистелрој сме никој и ништо...
Губиме од валадолид а лани 7 ,,комада'' им мушнавме.
Не знам колку ке има позитивни резултати доколку се смени тренерот, важното ако го сменат шустер тогаш да донесат стварно некој добар тренер како на пр. ЛИПИ, ГУС ХИДИНГ...
Жално е што ван нистелрој се повреди баш пред ел класико - на секој натпревар им даваше гол на барса... сега не е за чудо и ако загубиме со 5-0 од барса.
Според мене ако не сака калдерон цела сезона да му пропадне редно е да го одврзи кесето и да купи некои екстра засилувања, барем да се извлече што цело лето трчаше по кристиано роналдо и на крајот доби корпа.
И јас сум ЗА да дојде креспо! Веке ,,отрпнав,, од ваквите резултати на реал и не ме чудат многу

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
се согласувам лани беше добар ама сега.......
не игра некако напаѓачки чуден фудбал игра оваа година реал
Абе друже, промена е потребна од време на време, дури и кога си во врвот.

Незнам... не ги сакам Реал, вооптшо не ги сакам - и можда ако кажам: досаден, блед тим ми се, нема да се согласи некој - и во ред е, секој си навива и си сака на свој начин...

Ама такво чувство некое имам....бледуњаво ми изгледа клубот.

Важи една работа: големите екипи "обожаваат" да бидат отпишани...за кога ќе ја надминат кризата, секој да си го повлече зборот. Можда е до Шустер проблемот, можеби нема авторитет доволен над играчите, можда никогаш не би го ставил Раул во прва екипа - ама можда мора... Многу Можда, на кои одговорот нема да го дознаеме за скоро, посебно ако му врачат шут-карта во скоро време.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
ахх кога ќе се присетам порано како играа зидан,фиго,роналдо а како играат овие сеа го валкаат кралското име :kesa:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Абе друже, промена е потребна од време на време, дури и кога си во врвот.

Незнам... не ги сакам Реал, вооптшо не ги сакам - и можда ако кажам: досаден, блед тим ми се, нема да се согласи некој - и во ред е, секој си навива и си сака на свој начин...

Ама такво чувство некое имам....бледуњаво ми изгледа клубот.

Важи една работа: големите екипи "обожаваат" да бидат отпишани...за кога ќе ја надминат кризата, секој да си го повлече зборот. Можда е до Шустер проблемот, можеби нема авторитет доволен над играчите, можда никогаш не би го ставил Раул во прва екипа - ама можда мора... Многу Можда, на кои одговорот нема да го дознаеме за скоро, посебно ако му врачат шут-карта во скоро време.

Абе другар, ти не ги сакаш ама ја левата рака ќе ја дадам за нив, и не сме на врвот, далеку сме од него, не според бројки колку што по играта, вака ако е до класико поарно да не гледам.
И ако ги избркаат Шустер лошо ни се пише, пошто освен Хуанде Рамос друг асален тренер нема сободен, ( Манчини го ставам на рамниште со Ѓоре Јовановски), А и Рамос не е баш пожелен после брамурозниот настап во Премиер, така да смена на тренерот би било рамно со идиотизам у моментот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.174
Поени од реакции
46.347
Без робен и ван нистелрој сме никој и ништо...
Губиме од валадолид а лани 7 ,,комада'' им мушнавме.
Не знам колку ке има позитивни резултати доколку се смени тренерот, важното ако го сменат шустер тогаш да донесат стварно некој добар тренер како на пр. ЛИПИ, ГУС ХИДИНГ...
Липи е тренер на Италија , Хидинг на Русија, нив можеш да ги очекуваш по 2010 година. :toe:

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
И јас сум да му се дадат , не една , туку повеќе шанси на Шустер.
Таман , за да има време да ни ги закопа убаво шансите за Примера , исто како и за Лига на Шампиони.
За Лига на Шампиони , ќе има одлична шанса да се избламира до крај.Како што Зенит се залетаа во последно време , не гледам зошто да не можат да издвојат победа на Сантијаго(под услов Шустер да остане и да продолжи со овие кукавички изданија).Всушност некако Зенит ми делуваат поопасно од Реал Унион , не? И ова не е песимизам , него чист реализам.
Реал е во криза веќе 2 месеца.Во резултатска криза влезе скоро.
Играчката криза трае подолго.Дури и кога победуваа , се гледаше дека нешто страшно шкрипи.
Сега пак некој ќе дебатира дека Шустер земал титула лани ...бла...бла ...бла...неблагодарни Реалови навивачи, итн.
Но факт е , негов личен пораз е испаѓањето од Купот (Шпански)- оваа година и лани.Срамно.Лани Лига на Шампиони? Бламажа ...од Рома бе? Што е најлошо не бевме ни компетативни.Исто како оваа година со Јувентус."Сме немале среќа , и секоја шанса противникот ја претворал во гол"- не ми се верува како еден професионалец и врвен(?) стручњак може да се вади на фактор "среќа" , веќе 1-2 месеца? Па нега ги носи онда фудбалериве на бајачка , а? И Мијатовиќ и Калдерон со нив у пакет.Глупости невидени ...сме немале среќа. А тоа дека немаме никаква игра со еден Ваљадолид или Реал Унион? Само за потсетување ....и Барса немаше среќа со Ваљадолид прошлата недела.Да имаа среќа , ќе беше 13-0 , а не 6-0.
Него да не ја дужам , како во секој голем клуб , после вакви резултати одговорниот треба сам да си поднесе оставка.Во спротивно , тие над него треба да го шутнат.На запад така се работи.
Благодарност за минатогодишната титула ...и тоа.
На Реал Мадрид не му требаат водачи кои со Ваљадолид ќе идат на "бод" .... ситни души ,не.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ве жалам,па шо се деси со тој Реал од лани и прехлани а?
Па не е можно до толку да сте отупеле,мислам да губите од некој кој претходното коло изгубил 6-0(знаете на шо мислам)!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ве жалам,па шо се деси со тој Реал од лани и прехлани а?
Па не е можно до толку да сте отупеле,мислам да губите од некој кој претходното коло изгубил 6-0(знаете на шо мислам)!
Шустер вчера беше најголема пичка. И јас до пред една недела бев да не му се даде отказ, ама со Ваљадолид да играш на бод?! Па кој клуб е овој бе, па тој да не мисли дека уште Гетафе го води а?! Реал си е Реал, секогаш мора да игра на победа, и со најголемите а камо ли со тимови како Ваљадолид и останати. СРАМОТА! Вчера му беше само да не загуби при што би добил отказ, но за жал се случи тоа а отказот уште го нема. Не секогаш смената на тренерот влијае лошо, имаме многу примери каде што после смена на тренер екипата добива мотивација и сл. Хуанде Рамос за мене би бил идеален, го познава шпанскиот фудбал и е голем стручњак, тоа што не се снајде во Тотенхем е поради неговиот лош англиски јазик. Да не заборавиме дека лани истиот Рамос ги извади Тотенхем од најголемите гомна, и стигна далеку во куп УЕФА, а оваа година што има тргна се надолу, и што се изглупираа што дадоа 20 и нешто милиони за глушецот (Модриќ) тоа е тоа.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ајде чекам да добие отказ. Добар беше, фаламу за титулата, карактерот екипата што ја следеше лани го наследи од Капело. Оваа година немаше ниеден асален натпревар.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Бункер?? Ако видов бункер тоа беше Ваљадолид:toe: и не ви е крив Шустерот туку она дрвоно Раул. Гелендоров според игрите не заслужува ни на клупа да биде...
Незнам што е Шустер крив што Раул го загубил билокаквиот инстинкт за гол, се испонаша како лев бек во чиста ситуација.
Играчите ни се кој од кој поголемо пиче бе, сите бегаат од одговорност, само Снајдер има муда да шутира, другиве ја вртат околу шеснаесетник се додека не ја изгубат, што беше крив Шуестер што не напаѓаа, сигурно не им рекол губете ја топката штом поминете центар.
Па Раул не влегол ваљда сам во игра...сигурно НЕКОЈ му кажал да игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom