Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Javi García najgolema pi4ka na tereno e

eeee suster :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Најголема пичка е ШУСТЕР! Цела утакмица игра ко пичка, како да сме просечен клуб и да играме со некој од елитата. Ебате пиздата, ајде ОТКАЗ ОДМА!!!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Аххххххх раул раул од тебе не очекував да не заебаш.Сам пред голма се утиња ли па не сме почетници да му ебам мајката.

Па и овој хајнце говедово.

Г

Грејвдигер

Гостин
ајде сурвааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа. Чаос другари, последен мој пост во темата... На „казна“ сум до после божиќните и новогодишните празници.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ех Шустер беее, пичко една играш бункер цела утакмица ко да сме третолигаши! ОТКАЗ без размислување!!

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Ех Шустер беее, пичко една играш бункер цела утакмица ко да сме третолигаши! ОТКАЗ без размислување!!
Бункер?? Ако видов бункер тоа беше Ваљадолид:toe: и не ви е крив Шустерот туку она дрвоно Раул. Гелендоров според игрите не заслужува ни на клупа да биде...

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
И јас сум за отказ ама шо ке ти е кој ќе го зејме сеа.....Раул живци ми скина сам пред гол:tapp:

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Да не беше жално , ќе беше смешно.Ама тоа е.
Повредите и отсуството на неколку играчи , никако не може да биде оправдување за ова што го гледавме денеска.
Просечен менаџер-тренер и со овој состав на Реал може одлично да се носи во Примера.Недостаток на мотивација.
Виновникот се знае.Само ме интересира кој ќе го замени Шустер?

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Незнам што е Шустер крив што Раул го загубил билокаквиот инстинкт за гол, се испонаша како лев бек во чиста ситуација.
Играчите ни се кој од кој поголемо пиче бе, сите бегаат од одговорност, само Снајдер има муда да шутира, другиве ја вртат околу шеснаесетник се додека не ја изгубат, што беше крив Шуестер што не напаѓаа, сигурно не им рекол губете ја топката штом поминете центар.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Реал?? Па во вечерашниов натпревар, јас не видов ништо позитивно од Реал... Шустер нема никакава тактика... Сите играчи играат на своја воља, и ако биде нешто ке биде... Раул, Хајнце, Гути, Ван Дер Варт вечерва ја усраа... Хајнце како на ринг да беше, повеќе му беше кејф да удри некој играч од Ваљадолид, од колку да игра... Раул:cuc: Бога нека му е при помош со игра како вечерва.. Гола во 3 сезони нема да постигни... Гути јас го видов само на почетокот кога се сликаа фудбалерите... Од тогаш повеќе не...Ван Дер Варт:ban?:... Не знам што се случува во Реал... Една позитивна работа нема... Минатиот натпревар од 3 лигаш губи, денес од Ваљадолид... Пред тоа 2 со ред од Јуве... Мора да се смени нешто... Јас кога би менувал сега, би менувал тактика... Тренер НЕ... На полу сезона не се менува тренер според мене... Но сепак тоа е долука на управата на Реал.. Се надевам дека за брзо ке се вратите на старите патеки..
:helou:
П.с- Денес единствено можам да го пофалам(според мене) Игуаин... Дечкото стварно вреди... И топка знае да задржи, добар дриблинг има... Има надеж во него... И од кога влезе Снајдер, малку живна играта.. Тоа беше само Финито...:helou:

G

Gray Foxx

Гостин
Реал?? Па во вечерашниов натпревар, јас не видов ништо позитивно од Реал... Шустер нема никакава тактика... Сите играчи играат на своја воља, и ако биде нешто ке биде... Раул, Хајнце, Гути, Ван Дер Варт вечерва ја усраа... Хајнце како на ринг да беше, повеќе му беше кејф да удри некој играч од Ваљадолид, од колку да игра... Раул:cuc: Бога нека му е при помош со игра како вечерва.. Гола во 3 сезони нема да постигни... Гути јас го видов само на почетокот кога се сликаа фудбалерите... Од тогаш повеќе не...Ван Дер Варт:ban?:... Не знам што се случува во Реал... Една позитивна работа нема... Минатиот натпревар од 3 лигаш губи, денес од Ваљадолид... Пред тоа 2 со ред ов Јуве... Мора да се смени нешто... Јас кога би менувал сега, би менувал тактика... Тренер НЕ... На полу сезона не се менува тренер според мене... Но сепак тоа е долука на управата на Реал.. Се надевам дека за брзо ке се вратите на старите патеки.. :helou:
А сите знаеме колку е глупава управата на Реал и знаеме што ке се случи ако го отпуштат Шустер кој патем не е крив што на играчите не им бил денот. Само во Реал го има тоа, мењаање трењери како чорапи.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
А сите знаеме колку е глупава управата на Реал и знаеме што ке се случи ако го отпуштат Шустер кој патем не е крив што на играчите не им бил денот. Само во Реал го има тоа, мењаање трењери како чорапи.
Не е глупа управата на Реал, навивачите се, глеаш како сите почнаа да скокаат демек Шустер е крив инвалиди без срце шо играат.
Ќе почнат и бели шамивчиња да му вадат на стадионот и мора да го сменат, во спротивно тие ќе летаат.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Дено јас и не ја укривувам управата на Реал толку многу.. Никој не се родил совршен, и без грешен да умре... Сите прават грешки... Само јас не знам од каде дојде Шустер, и што има постигнато во својата кариера... Можам да замислам дека е еден просечен тренер, кој пред да дојди во Реал, нај високо котираше со својата екипа до 5 место... Тоа не е тренер за во Реал... Кога би го носеле приматот тренер на Реал, тогаш би требало да се атакува по Венгер, Хидинк, Липи(при што не верувам дека ке дојди некој од овие тројца)... Шустер е само просечен човек, според мене... И без нервози.. Се ќе се среди... Верувај те во тимот, и кулирајте...:helou:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.788
Поени од реакции
3.858
Не е глупа управата на Реал, навивачите се, глеаш како сите почнаа да скокаат демек Шустер е крив инвалиди без срце шо играат.
Ќе почнат и бели шамивчиња да му вадат на стадионот и мора да го сменат, во спротивно тие ќе летаат.
Точно... Целата вина не е кај него, имаа шанси Реал ама не ги искористија, тука ништо не може коучот. Раул изреагира како аматерче... И реакцииве ви се типични за навивачи на Реал! Ако тимот не победи на последните 2 утакмици одма ааа да се мења тренерот. Епа неможе секогаш да се победува и што сега? Да се смени тренерот? Нај глупа опција во овој момент... И Милан тргна со 2 пораза, сите од Фан Клуб Милан испоскокаа за смена на Анчелоти. Значи на човекот му се укажа доверба и еве ги резултатите, така беше и со Раниери, така беше и со Гвардиола...Излезот од кризата не е секогаш во смената на тренерот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom