Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
armin06 напиша:
soldado i robinho ja dopolnija odlicnata parija
jas mislam soldado zasluzuva da igra vo prv tim poise od raul sigurno

Е сеа и ти малце претера друже Раул го скина повредата и искочи од форма ама е далееееееку подобар и поквалитетен играч од Солдадо кој пак оваа сезона во многу натпревари постигна гол кога на Реал највеке му требаше и алал да му е ама сепак како што кажав не може пред Раул.....

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
a be ne moze da se zaboravi rabotata na raul vo godinite do sega navistina vo pravo si ama vo vakva situacija koga posleden pat dal raul gol a ?
mislam go pocituvam covekot za se ama toa se fakti koi ne trea da se zanemarat

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Според мене раул е најдобар играц во реал и реал немозе без него. знам дека беше повреден сепак му треба време да `се врати во форма. наредната сезона ке биде како роналдињо, а што се однесува до солдадо стварно е многу добара ама мислам дека не треба да го форсират толку рано. за 2-3год ке добие санши да заигра ви првиот тим. сепак реал не е аматерски тим. според мене треба раул да стартува а солдадо да влегува околу 65-70мин се додека раул не влезе во форма, а тоа ке биде најкасно до септември

Член од
6 мај 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
real se eden od najdobrite klubovi no ne mu ode zatoa sto igraat i igraci koj trebaat i nekoj koj ne trebaat.pr.Beckham ne poveqe fudbaler e maneken ili pak Zidan ili Ronaldo tie se stari volci.No jas sum sepak za real madrit gi obozavam i gi sakam.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
lele ova ne smeese da ni se sluci nereseno so vilareal na natprevar kade sto Real celosno dominirase a primivme golovi bez vrska
Samo losa sreka :)

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
armin06 напиша:
lele ova ne smeese da ni se sluci nereseno so vilareal na natprevar kade sto Real celosno dominirase a primivme golovi bez vrska
Samo losa sreka :)
Епа тоа е бе другар многу лоша срека има Реал оваа сезона ајт здравје другата би требало да им тргне подобро.....

Па добро е и нерешено бе со Виљареал јас не го гледав натпреварот ама коа видов после резулат на два пати Реал губел и добро е што заврши 3-3,ај последново коло да победи против Севиља и второ место да заврши.....

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
so bilo pominalo i se so ke bide ke pomine samo REAL VO srcata ke ostane

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Real e stvarno ekipa koja zasluziva pocit,realno gleadno iako u posledno vreme iskocija malce od forma ne smee da se zaboravi toa sto oni go ostavile na fudbalskata scena i im pozeluvam nabrgu vrakanje na formata i tronot

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Оние што не знаат ништо за Реал не знаат ништо за фудбалот.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Aj drugari drugata sezona ke odime na tripl dabl LIga na sampioni kup na spanija i Primera divizion

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ван Бастен, Кака и К. Роналдо - новите засилувања на Реал (М)Деветтиот кандидат за преземање на функцијата претседател на шпанскиот Реал од Мадрид, 50-годишниот бизнисмен Франциско Баросо се обидува да обезбеди силни адути во изборната кампања. Баросо објави дека има намера да ги привлече најсилните фигури во светскиот фудбал. "Водам преговори со Марко ван Бастен, Кака и Кристијано Роналдо. Тие ќе бидат најцврстата основа на мојот фудбалски проект. Сакам што побрзо да се договорам со нив. Ако тоа не се оствари, бидете сигурни јас нема да влезам во Реал. Мојот проект е приоритетен и ако не се оставри јас не ќе можам да продолжам напред", изјави Баросо за мадридскиот спортски весник "Ас". Тој се изјасни и за финансиската политика, но сметката остана тајна. "Имам одлична финансиска поткрепа. Ќе ја сочувам во тајност до потврдата на мојата кандидатура. Можам само да кажам дека со финансиската моќ ќе можам да се борам до крај за секој трансфер со Абрамович. Неопходно е да се врати надежта на фудбалерите, а Реал треба да се врати на победничкиот пат", категоричен е Баросо

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
armin06 напиша:
Ван Бастен, Кака и К. Роналдо - новите засилувања на Реал (М)Деветтиот кандидат за преземање на функцијата претседател на шпанскиот Реал од Мадрид, 50-годишниот бизнисмен Франциско Баросо се обидува да обезбеди силни адути во изборната кампања. Баросо објави дека има намера да ги привлече најсилните фигури во светскиот фудбал. "Водам преговори со Марко ван Бастен, Кака и Кристијано Роналдо. Тие ќе бидат најцврстата основа на мојот фудбалски проект. Сакам што побрзо да се договорам со нив. Ако тоа не се оствари, бидете сигурни јас нема да влезам во Реал. Мојот проект е приоритетен и ако не се оставри јас не ќе можам да продолжам напред", изјави Баросо за мадридскиот спортски весник "Ас". Тој се изјасни и за финансиската политика, но сметката остана тајна. "Имам одлична финансиска поткрепа. Ќе ја сочувам во тајност до потврдата на мојата кандидатура. Можам само да кажам дека со финансиската моќ ќе можам да се борам до крај за секој трансфер со Абрамович. Неопходно е да се врати надежта на фудбалерите, а Реал треба да се врати на победничкиот пат", категоричен е Баросо
баш интересно А штотуку потпиша до 2010 нов договор со Манчестер јунајтет

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
parite pravat se i razkkinuvaat sekakov dogovor

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024