ГОНЗАЛООООООООО ИГУАИИИИИИИИИИН!!!
Ги скрши детево, тешка победа у пм! Само ме пукаа нервози цела утакмица, кога го примивме 3от гол реков готово, крај е џабе! Ама после 30 сек. ми се смени мислењево Како и да е, сите одиграа супер, со исклучок на Хајнце кој уште еднаш докажа каков трапчо е!
А што тоа згреши судијата? Итуралде Гонзалез ако не си знаел е еден од најдобрите судии во Шпанија, и има големо искуство од судење во ЛШ и на европски или светски првенства. И би се осмелил да кажам дека еден од малкуте кој не гледа кој клуб игра и како, критериумот е ист за сите. Од кога го памтим него, и кога ни суди нас или нерешено или губиме, ама вечерва ни се насмевна среќата
Боже,што сум ти згрешил толку,па да ме тераш во следните 3 натпревари да ги гледам Салгадо и Хајнце заедно во прв тим???И самиот знаеш каква нервоза е тоа!!!
За Игу немам зборови,стварно е цар секоја му чест,Снајдер исто така...
Е браво.
Конечно со срце да се одигра натпревар.
Колку и да е во глобала подобар Рамос , од Салгадо , моментално се чуствувам 100% посигурен кога игра вториов.
Фала му на судијата за црвениот картон, а се надевам и на Рамос главата ќе му се подолади малце.Ако не ,трансфер сезона се ближи.
За залагањето на сите ... браво!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.