Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
:eek:ftopic:Ok znaeme, aj idi begaj sea u vasa tema da ne te gledam tuka...

Odbranata ni e ..., a i sredniot red ne e kitka za mirisanje... mnogu slaba ralizacija imam da go eam,ae belkim so vrakanjeto na RVN ke bide podobro...
RVN se vraka za 10 nedeli za toa vreme ke ja izgubite titulata ako prodolzite vaka.

Г

Грејвдигер

Гостин
:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::blabla::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Г

Грејвдигер

Гостин
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ајде Игуаин... играјте само преку него сеа ебаве, глејте дечкото е у форма:vozbud:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Некни сонував Барселона - Реал завшило 4-5 за Реал!? и тоа се сеќавам и раул даде гол :salut:
Сигурно ли беше Барселона-Реал...да не беше Реал-Малага...как шо тргнала работта изгледа втоорто е

Г

Грејвдигер

Гостин
Ајде пенал:vozbud::vozbud: овај е нездрав судија, 3 пенали судеше (2 за Реал, 1 Малага)

иииииииииииииииииииииииииииииииииииииии.....

ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЉ!!!!!!!!!!!!!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Што се здивел бе Игуаин што дал 4 гола...

С

Спенсер

Гостин
ајајајајј, ХИГУАИН партали напрајјјј, 4 гола,ептен у форме е дечкото

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
хахаха цело време губевте и израмнувавте и сеа водите...игуаин 4 гола ајдеее

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
Што се здивел бе Игуаин што дал 4 гола...

Два од пенал постигна, поточно вториот пенал го промаши па мораше од поправен да ја втури.... Гледам дека судијава се шизнал, у суратот му се глеа дека нема врска од судење, не му личи!

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Судијата ве изнамачи ама ви ја даде утакмицата на крај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom